Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Ολίβια ήταν τελικά… αγόρι!

Η Ολίβια ήταν τελικά… αγόρι!
Σοκαρισμένο είναι ένα νεαρό ζευγάρι όταν οι γιατροί πέντε εβδομάδες μετά την γέννηση του πρώτου τους παιδιού που ήταν κορίτσι τους ανακοίνωσαν πως είναι… αγόρι;

Κι όμως ναι. Ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να το πιστέψουν.
 
Πριν από 5 βδομάδες η Κλαιρ Ρομπσον έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Σάντερλαντ στην Βρετανία. Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφος της Άντριου ήταν χαρούμενοι.
 
Το παιδί γεννήθηκε δύο μήνες νωρίτερα με καισαρική λόγω κάποιον προβλημάτων υγείας της μητέρας. Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στην θερμοκοιτίδα. Οι γιατροί ενημέρωσαν την Κλαιρ ότι έφερε στο κόσμο ένα κοριτσάκι. Το δωμάτιο έγινε ροζ, τα ρουχαλάκια επίσης και το όνομα αυτής…Ολίβια.
 
Όλα καλά μέχρι εδώ.
 
Λίγες βδομάδες αργότερα οι ευτυχισμένοι γονείς επισκέφθηκαν ένα πρωινό το νοσοκομείο για να δουν πως πάει το παιδί τους αφού ακόμη ήταν στην θερμοκοιτίδα. Τότε τους κάλεσε στο γραφείο του ένας σύμβουλος του νοσοκομείου για να τους πει ότι τελικά η Ολίβια ήταν… αγοράκι.
 
Η κ.Ρόμπσον ξέσπασε σε κλάματα γιατί δεν μπορούσε να το πιστέψει. “Μου πήρε αρκετές ώρες μέχρι να καταλάβω τι συνέβη. Όλοι ξαφνικά άρχισαν να φωνάζουν το παιδί μου…αυτός! Από την μια στιγμή στην άλλη το κοριτσάκι μου έγινε…αγοράκι μου!”
 
Όπως είπαν οι γιατροί επειδή το παιδί γεννήθηκε πρόωρα δεν είχε αναπτυχθεί κανονικά και έτσι μετά από λίγες βδομάδες αναπτύχθηκε κανονικά και το…μόριο του, αντιλήφθηκαν πλέον ότι είναι αγόρι.
 
Το ζευγάρι προσαρμόστηκε πλέον στην πραγματικότητα και έτσι η Ολίβια έγινε Ντύλαν.
 
“Αγαπάμε τον Ντύλαν πάρα πολύ. Για μας δεν έχει σημασία αν είναι αγόρι ή κορίτσι. Σίγουρα το σοκ ήταν μεγάλο. Απλά τώρα δεν ξέρουμε τι να κάνουμε τα ροζ ρουχαλάκια αλλά και όλα τα δώρα που γράφουν…baby girl!
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε