Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η Πάμελα Άντερσον πήγε φαγητό στον Τζούλιαν Ασάνζ!

Η Πάμελα Άντερσον πήγε φαγητό στον Τζούλιαν Ασάνζ!

Ανήσυχη για τον Τζούλιαν Ασάνζ εμφανίστηκε η Πάμελα Άντερσον που τον επισκέφθηκε στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο.

Το πρώην μοντέλο του Playboy Πάμελα Άντερσον δήλωσε πως ο ιδρυτής του WikiLeaks είναι πολύ καλά, αλλά παράλληλα εξέφρασε τους φόβους της για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο Αυστραλός ζει στην πρεσβεία εδώ και πάνω από τέσσερα χρόνια, καθώς του έχει χορηγηθεί πολιτικό άσυλο από το Εκουαδόρ. Πρόκειται μάλιστα να ανακριθεί μετά από καταγγελία για σεξουαλικό αδίκημα στη Σουηδία που ο ίδιος αρνείται αρνείται κατηγορηματικά. Πιστεύει μάλιστα πως αν πάει στη Σουηδία θα εκδοθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής προκειμένου να ανακριθεί για τις δραστηριότητες του WikiLeaks.

Η πρώην σταρ του Baywatch δήλωσε στο Press Association πως πιστεύει στον Τζούλιαν Ασάνζ. “Πιστεύω ότι είναι καλός άνθρωπος και ανησυχώ για την υγεία του και την οικογένειά του. Απλά ελπίζω ότι θα αφεθεί ελεύθερος με κάποιο θαύμα”.

Η 49χρονη απαθανατίστηκε έξω από κεντρικό κτίριο του Λονδίνου την Κυριακή κρατώντας χάρτινες σακούλες του Pret a Manger. “Του έφερα ένα ωραίο vegan γεύμα και μερικά vegan σνακ”, είπε αστειευόμενη. “Μου είπε ότι τον βασάνισα φέρνοντάς του vegan φαγητό”, συμπλήρωσε αστειευόμενη.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε