Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Πίπα απέκλεισε την κοπέλα του πρίγκιπα Χάρι από τον γάμο της!

Η Πίπα απέκλεισε την κοπέλα του πρίγκιπα Χάρι από τον γάμο της!

Ήταν πριν από μερικά χρόνια που η Πίπα Μίντλετον είχε καταφέρει να επισκιάσει την αδερφή της Κέιτ Μίντλετον στον γάμο της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Φαίνεται όμως πως η Πίπα Μίντλετον δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βρεθεί στην ίδια δυσάρεστη θέση με την αδερφή της και αποφάσισε να θέσει τα όριά της. Απέκλεισε έτσι την κοπέλα του πρίγκιπα Χάρι και διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό Meghan Markle.

H 33χρονη Πίπα Μίντλετον θα παντρευτεί τον James Matthews τον Μάιο και είπε στους φίλους της πως θα καλέσει μόνο όσους είναι παντρεμένοι. Ίσως βέβαια να την προλάβουν και να έχουν αρραβωνιαστεί μέχρι τον γάμο της! 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghanmarkle) στις

Ήταν πριν από λίγες μέρες που η παρουσία του πρίγκιπα Χάρι με τη Meghan Markle στον γάμο φίλου του στην Τζαμάικα προκάλεσε φρενίτιδα στα μέσα ενημέρωσης και ίσως για αυτόν τον λόγο η Πίπα Μίντλετον αποφάσισε να την αποκλείσει από τον γάμο της.

 

 

“Η Πίπα είδε ότι όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη Meghan Markle αντί για τη Lara. Η κατάσταση ήταν αγχωτική για τον πρίγκιπα Χάρι. Η Πίπα και η μητέρα της Carole αναρωτιούνται αν η παρουσία της θα προκαλούσε χάος”, τόνισε πηγή στη Mail.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε