Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η Ρωσία εξοπλίζεται...πυρηνικά

Η Ρωσία εξοπλίζεται...πυρηνικά
Ο Ρώσος Πρόεδρος, Ντμίτρι Μεντβέντεφ ΦΩΤΟ REUTERS
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.11.2009 | 16:55
Πρώτη δημοσίευση: 12.11.2009 | 16:55

Με τρία πυρηνικά υποβρύχια εφοδιάζονται οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

Ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ στο διάγγελμα του στους Ρώσους πολίτες ανακοίνωσε ότι θα εφοδιάσει τον στρατό με περισσότερους από 30 βαλλιστικούς πυρηνικούς πυραύλους, 3 πυρηνικά υποβρύχια και 11 διαστημικούς δορυφόρους. 

Επιπλέον, ο Μεντβέντεφ δεσμεύτηκε ότι θα καταπολεμήσει τη διεθνή τρομοκρατία στο Βόρειο Καύκασο και άσκησε κριτική για τη διαφθορά στη περιοχή. 

Για την κριτική που ασκείται στο Κρεμλίνο και τη στάση του απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα ο ρώσος πρόεδρος απάντησε ότι "οποιαδήποτε απόπειρα αποσυντονισμού της κατάστασης με δημοκρατικά συνθήματα, αποσταθεροποίησης του κράτους και διχασμού της κοινωνίας θα αποκρουστεί". 

Όσο για τους νόμους που αφορούν την Δούμα και οδηγούν σε διάλυση τα μικρότερα κόμματα της αντιπολίτευσης είπε "ο νόμος είναι για τον ένα και για όλους, για τα κόμματα στην κυβέρνηση και για τα κόμματα στην αντιπολίτευση. Ελευθερία σημαίνει ευθύνη και ελπίζω ότι όλοι το καταλαβαίνουν αυτό".
 
Ωστόσο, δεσμεύτηκε να καταργήσει τις υπογραφές που χρειάζεται να συγκεντρώνουν τα κόμματα ώστε να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές.   Διαδώστε αυτό το άρθρο