Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Ρούμπι, η Νάντια και ο Σίλβιο – Νέο ροζ σκάνδαλο για τον «καβαλιέρε»

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με τον Ιταλό πρωθυπουργό να εμπλέκεται σε ακόμη ένα ερωτικό σκάνδαλο.

Μετά την «υπόθεση Ρούμπι», η Νάντια Μακρί, μια 28χρονη κοπέλα από τη Ρέτζιο Εμίλια, δηλώνει ότι είχε δύο ερωτικές συναντήσεις, επί πληρωμή, με τον «καβαλιέρε».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Stampa, η Μακρί, κατέθεσε στους ανακριτές ότι συνάντησε τον Μπερλουσκόνι το 2009, μια φορά στη βίλα του στη Σαρδηνία και μια άλλη, έξω από το Μιλάνο. Η 28χρονη Ιταλίδα αναφέρει ότι πήρε μέρος σε πλούσιο δείπνο μαζί με άλλους συνδαιτυμόνες και στη συνέχεια ακολούθησε τον Ιταλό πρωθυπουργό, σε ιδιαίτερο δωμάτιο, για σεξουαλική επαφή.

Η Νάντια Μακρί, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, κατέθεσε επίσης ότι για κάθε συνεύρεση, έλαβε, μέσα σε κλειστό φάκελο 5.000 ευρώ.

Στο δημοσίευμα προστίθεται ότι όταν ο Μπερλουσκόνι ρώτησε την κοπέλα, μέσα σε υδρομασάζ, τι επαγγέλλεται, εκείνη του απάντησε: «Κύριε πρόεδρε, τι λέτε να κάνω, εκδίδομαι». Και ο πρωθυπουργός, κατά την κατάθεση της συνοδού, αποκρίθηκε: «Εντάξει, αλλά εσείς μην το λέτε».

Με τη νέα αυτή υπόθεση, ασχολούνται οι δικαστικοί του Μιλάνου, οι ίδιοι που ξεκίνησαν τις ανακρίσεις με στόχο να εξακριβώσουν τις λεπτομέρειες της γνωριμίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τη 17χρονη Καρίμα.

Ο δικηγόρος του Ιταλού πρωθυπουργού, Νικολό Γκεντίνι, απαντά ότι πρόκειται γα καταθέσεις, που αν όντως έγιναν, έχουν διαψευσθεί από μαρτυρίες και επαληθεύσεις του παρελθόντος. «Πρόκειται για μια χάρτινη θύελλα», είπε.

Πέρα από το σεξουαλικό σκάνδαλο, ο «καβαλιέρε» βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και για ακόμη ένα λόγο: για τη δήλωση ότι «καλύτερα να έχει κανείς αδυναμία στις όμορφες κοπέλες παρά να είναι γκέι».

Ο σύνδεσμος για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, Arcigay, αποφάσισε να απαντήσει με το σύνθημα «καλύτερα να είσαι γκέι παρά Μπερλουσκόνι». Αλλά και από την κυβερνητική πλειοψηφία, η υπουργός αρμόδια για θέματα Ισότητας Μάρα Καρφάνια, δήλωσε ότι «φράσεις σαν και τις χθεσινές, κινδυνεύουν να υπονομεύσουν όλη τη δουλειά που έχει γίνει υπέρ τις ίσης αντιμετώπισης των φύλων και των σεξουαλικών ταυτοτήτων».

Ο Νίκι Βέντολα, περιφερειάρχης της Απουλίας, από τους επικρατέστερους υποψήφιους της κεντροαριστεράς για την πρωθυπουργία, καθολικός και, ο ίδιος, ομοφυλόφιλος, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που μεταδόθηκε στο διαδίκτυο σημείωσε: «Αντί να λειτουργήσει ως πολιτικό και ηθικό παράδειγμα, ο Μπερλουσκόνι διάλεξε να γίνει ένας σουλτάνος της Δύσης» και διερωτήθηκε: «Σκέφθηκε ποτέ ότι ο γιος του, ένας φίλος ή ένας υπουργός του, θα μπορούσαν να είναι ομοφυλόφιλοι και πόσο θα υπέφεραν με τις δηλώσεις του αυτές;».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε