Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Σακίρα και τα παιδιά

Η Σακίρα και τα παιδιά

Η εκρηκτική κολομβιανή ποπ σταρ εγκαινίασε ένα πρόγραμμα ύψους 37 εκατομμυρίων δολαρίων για την ίδρυση κέντρων μέριμνας για 6.000 παιδιά.

Όλα αυτά στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της Αμερικής που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στην Καραϊβική, με τη συμμετοχή των αρχηγών κρατών των χωρών της αμερικανικής ηπείρου.

Με το σύνθημα “Primero lo primero” (Αρχικά η προτεραιότητα), η επιχείρηση χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των 25 εκατομμυρίων δολαρίων από την κολομβιανή κυβέρνηση και από ακόμη είκοσι ιδιωτικές οργανώσεις.

“Είμαστε πεπεισμένοι ότι πρέπει να επενδύσουμε στα παιδιά ώστε όσο το δυνατό νωρίτερα να μπορεί να αναπτυχθεί όλο τους το δυναμικό”, δήλωσε αργά χθες η τραγουδίστρια.

Η Σακίρα, της οποίας το ίδρυμα για τα παιδιά “Pies delcazados” (Ξυπόλυτα πόδια) μετέχει στο πρόγραμμα, υπογράμμισε ότι τα πέντε πρώτα χρόνια της ζωής αποτελούν “το σημαντικότερο στάδιο για τη ζωή και το μέλλον”.

Με καταγωγή από τη γειτονική πόλη Μπαρανκίγια, η Σακίρα θα μετάσχει επίσης σε ένα επιχειρηματικό φόρουμ πριν από την έναρξη της συνόδου, την οποία θα εγκαινιάσει τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε