Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έγινε σερβιτόρα για μια μέρα! [pics, vid]

Τελικά η Σκάρλετ Γιόχανσον πήγε στο Παρίσι και υποδύθηκε τέλεια τη σερβιτόρα της μιας ημέρας, πίσω από τον πάγκο του νέου καταστήματός της με “gourmet” ποπ κορν που εγκαινίασε το Σάββατο στο Παρίσι. Φορώντας ποδιά, η πρωταγωνίστρια της ταινίας “Χαμένοι στη Μετάφραση” ερμήνευσε ένα νέο ρόλο εξυπηρετώντας πελάτες που πήγαν για τα εγκαίνια του “Yummy Pop”.

Ήταν το σημαντικό happening του Σαββάτου στο κέντρο του Παρισιού. Η χολιγουντιανή ηθοποιός θα πήγαινε να σερβίρει ποπ-κορν στο νέο κατάστημα με τα αμερικανικά χρώματα που άνοιξε μαζί με τον σύζυγό της, τον 35χρονο Ρομέν Ντοριάκ, στη συνοικία Μαρέ. Το κατάστημα, την εποπτεία του οποίου έχει η αδελφή του Ντοριάκ και νύφη της Γιόχανσον, άνοιξε πράγματι το απόγευμα στις 17.30′, αλλά η Σκάρλετ δεν είχε φανεί.

 

 

Από το πρωί, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί μπροστά από το μικρό κατάστημα ελπίζοντας να δει την 31χρονη σταρ, όπως είχε ανακοινωθεί από όλο τον Τύπο, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό από που προήλθε η πληροφορία. Ο δρόμος μπροστά από το κατάστημα είχε αποκλειστεί, με συνέπεια να προκληθούν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Οι λάτρεις του γκουρμέ καλαμποκιού σχημάτιζαν ουρές επί ώρες για ένα μπολ καλαμπόκι με γεύση παρμεζάνας, τρούφας, φασκόμηλου, σιροπιού σφένδαμου του Βερμόντ, φράουλας σοκολάτας, με εξελιγμένα αρώματα από τον σεφ Γουίλ Χόροβιτς. Ορισμένοι δεν άντεξαν την μακρά αναμονή και εγκατέλειψαν την προσπάθεια, περαστικοί γελούσαν βλέποντας μερικούς στην ουρά να κτυπούν νευρικά τα πόδια στο έδαφος, τα σκωπτικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδιναν κι έπαιρναν, με τους χρήστες να επικρίνουν την υπερβολική διαφήμιση των εγκαινίων ή να εκφράζουν απογοήτευση λόγω της ταλαιπωρίας τους.

Ωστόσο η ηρωίδα του φιλμ “The Avengers” (“Οι Εκδικητές”) ήταν στο Παρίσι αυτές τις ημέρες για μια φωτογράφηση μέσα στο κατάστημα αλλά την προηγουμένη, όταν δεν υπήρχε ακόμη κανένας μέσα, σύμφωνα με τη φωτογραφία που ανάρτησε στο προφίλ της στο Twitter, η οποία συνοδευόταν από το μήνυμα: “Αύριο! Τα εγκαίνια του Yummy Pop”. Οι κακές γλώσσες στο τέλος απογοητεύτηκαν. Η 31χρονη Σκάρλετ πήγε αλλά όλος ο κόσμος δεν είχε την ευκαιρία να τη δει.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ (La Parisienne)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε