Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Σκάρλετ Γιόχανσον υποδύεται την Ιβάνκα Τραμπ! “Όμορφη αλλά συνένοχη” [vid]

Η Σκάρλετ Γιόχανσον υποδύεται την Ιβάνκα Τραμπ! “Όμορφη αλλά συνένοχη” [vid]

Μία ακόμη ηθοποιός του Χόλιγουντ τα βάζει με την οικογένεια Τραμπ. Αυτή τη φορά, η σέξι Σκάρλετ Γιόχανσον σατιρίζει την Ιβάνκα Τραμπ “πετώντας” απίστευτα καρφιά για την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ. Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί.

Η διάσημη ηθοποιός υποδύθηκε την Ιβάνκα Τραμπ στο Saturday Night Live. Σύμφωνα με το σενάριο η “Ιβάνκα” έπρεπε να διαφημίσει το άρωμα με την καθόλου τυχαία επωνυμία «Complicit» (συνένοχη).

Ένα άρωμα “για την γυναίκα που μπορεί να τα σταματήσει όλα αυτά, αλλά δεν θα το κάνει”, αναφέρεται στο υποτιθέμενο διαφημιστικό, αφήνοντας ξεκάθαρα αιχμές για την “αδιαφορία” της Ιβάνκα για τα όσα “εγκληματικά” έχει κάνει ο πατέρα της, τον λίγο καιρό που είναι στο τιμόνι των ΗΠΑ.

“Κάθε άνδρας ξέρει το όνομά της, κάθε γυναίκα ξέρει το πρόσωπό της. Οταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο, όλα τα μάτια είναι πάνω της. Είναι η Ιβάνκα. Είναι όμορφη, είναι ισχυρή, είναι συνένοχη”, ακούγεται στο διαφημιστικό-σκετς της τηλεοπτικής εκπομπής του NBC.

Στη συνέχεια η Ιβάνκα κοιτάζεται στον καθρέφτη και βάζει κραγιόν, όμως απέναντί της δεν βλέπει τον εαυτό της αλλά… τον Ντόναλντ Τραμπ τον οποίο υποδύεται, ο Αλεκ Μπόλντγουιν.

Δείτε το βίντεο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε