Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η Χίλαρι “ξεπέρασε” τον Τραμπ με… Σαρτονέ

Η Χίλαρι “ξεπέρασε” τον Τραμπ με… Σαρτονέ

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να δημιουργεί άβολες καταστάσεις ή να βρίσκεται εν μέσω άβολων στιγμών σε συναντήσεις του με άλλους ηγέτες, η αντίπαλός του στις προεδρικές εκλογές, Χίλαρι Κλίντον, εξομολογήθηκε με ποιο τρόπο ξεπέρασε την ήττα της.

Η απάντηση της δεν διαφέρει από την απάντηση που θα έδιναν πολλοί σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν δυσκολίες: με κρασί. Οι δηλώσεις της Κλίντον έγιναν κατά την ομιλία της στο κολέγιο Wellesley, από το οποίο αποφοίτησε και η ίδια πριν από 49 χρόνια.

Αυτή ήταν η δεύτερη ομιλία της στο κολέγιο μετά την αποφοίτησή της στην οποία είχε κάνει την εναρκτήρια ομιλία. Η πρώην υποψήφια πρόεδρος θυμήθηκε στιγμές που έζησε στα φοιτητικά της χρόνια και ανάμεσα σε άλλα διηγήθηκε τη στιγμή που οι γονείς της την ενθάρρυναν να υψώσει το ανάστημά της γιατί αισθανόταν φόβο για τους καθηγητές της.

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο μέρος για να είμαι από αυτό εδώ», είπε η Κλίντον και προσέθεσε αστειευόμενη: «Μπορεί να μην το έχετε ακούσει αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν ακριβώς όπως τα είχα σχεδιάσει, αλλά ξέρετε κάτι; Είμαι καλά. Είχα την ευκαιρία να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, ιδιαίτερα με τα φανταστικά μου εγγόνια. Είχα την ευκαιρία να κάνω και μεγάλους περιπάτους στο δάσος και να οργανώσω την ντουλάπα μου. Δεν θα πω ψέματα. Το Σαρντονέ βοήθησε λίγο επίσης».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε