Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η αδιαθεσία του πιλότου προσγείωσε το αεροπλάνο

Φωτογραφία Twitter
Φωτογραφία Twitter

Λίγες μέρες μετά την είδηση πως σε πτήση της American Airlines ο πιλότος αισθάνθηκε αδιαθεσία και πέθανε έρχεται και εκείνη της… αναγκαστικής προσγείωσης αεροπλάνου της United εξαιτίας αδιαθεσίας του συγκυβερνήτη. Αυτός, ευτυχώς, έζησε.

Η πτήση της United που είχε απογειωθεί από το Χιούστον με προορισμό το Σαν Φρανσίσκο αναγκάστηκε προσγειωθεί στο Άλμπουκερκι του Νέου Μεξικού, την Τρίτη, όταν αρρώστησε ένα μέλος του πληρώματος, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία.

Σε γραπτή της δήλωση, η United ανέφερε ότι το μέλος του πληρώματος αδυνατούσε να συνεχίσει στην πτήση και χρειάστηκε βοήθεια. Το τηλεοπτικό κανάλι CNN μετέδωσε ότι ήταν ο συγκυβερνήτης, που μπόρεσε να περπατήσει χωρίς βοήθεια από το αεροπλάνο. Άλλα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο συγκυβερνήτης έχασε τις αισθήσεις του και αποφασίστηκε το αεροπλάνο να προσγειωθεί για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η πτήση συνεχίστηκε προς το Σαν Φρανσίσκο. Το επεισόδιο συνέβη μια μέρα μετά τον αιφνίδιο θάνατο ενός πιλότου των αερογραμμών American κατά τη διάρκεια πτήσης, ένα περιστατικό που συγκλόνισε τις ΗΠΑ. Η United ανήκει στον όμιλο United Continental Holdings, Inc.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε