Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Η απίστευτη απάντηση μαθητή σε τεστ έγινε viral!

Η απίστευτη απάντηση μαθητή σε τεστ έγινε viral!

Η Daphney Chery δεν θα μπορούσε να νιώθει πιο χαρούμενη για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι μαθητές το μάθημα της Χημείας. Ήθελε από τότε που ξεκίνησε να διδάσκει στο συγκεκριμένο σχολείο, τους τελευταίους δύο μήνες, να αγαπήσουν το μάθημά της.

“Προσπαθώ να ενθαρρύνω τους μαθητές μου να σκεφτούν πράγματα από τη ζωή τους που θα τους βοηθούσαν να κατανοήσουν τις έννοιες που μαθαίνουν καλύτερα. Προσπαθώ να βρίσκω διασκεδαστικές δραστηριότητες και να κάνω πλάνα μαθημάτων που θα τους βοηθήσουν να αγαπήσουν τη Χημεία περισσότερο. Αλλά αυή η απάντηση ήταν από τις πιο έξυπνες και αστείες!”, έγραψε η καθηγήτρια στο Instagram αναρτώντας την απάντηση ενός μαθητή της σε τεστ για 5 επιπλέον βαθμούς.

Αυτό που ζήτησε από τους μαθητές της ήταν να εξηγήσουν με λίγα λόγια την ηλεκτραρνητικότητα. Ο μαθητής φάνηκε από την αρχή σίγουρος για τον εαυτό του, γράφοντας πως θα πάρει αυτούς τους επιπλέον βαθμούς. Επέλεξε να συνδέσει την ηλεκτραρνητικότητα με τον Trey Songz και το τραγούδι του Mr. Steal Your Girl. Συγκεκριμένα συνέδεσε τον τρόπο με τον οποίο κλέβει τα κορίτσια άλλων με την ηλεκτραρνητικότητα που ορίζεται ως το μέτρο της τάσης ενός ατόμου, που συνδέεται με ομοιοπολικό δεσμό με ένα άλλο άτομο, να έλκει προς το μέρος του το κοινό ζεύγος των ηλεκτρονίων.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε