Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η αυτόχειρας σύντροφος του Jim Carrey είχε ασπαστεί τη Σαϊεντολογία – Έκανε μαθήματα επιβίωσης

Η αυτόχειρας σύντροφος του Jim Carrey είχε ασπαστεί τη Σαϊεντολογία – Έκανε μαθήματα επιβίωσης

Νέα στοιχεία για τη ζωή της Cathriona White έρχονται στο φως μετά την αυτοκτονία που συγκλόνισε το Χόλιγουντ λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της με τον διάσημο ηθοποιό Jim Carrey. Η Cat είχε ασπαστεί τη Σαϊεντεολογία και ο Jim Carrey το γνώριζε όταν γνωρίστηκαν το 2012.

Η αποκάλυψη έρχεται από τον δημοσιογράφο Tony Ortega που γράφει για τη Σαϊεντεολογία τα τελευταία 20 χρόνια, με την Dailymail να σημειώνει πως η 30χρονη Cathriona παρακολουθούσε μάθημα επιβίωσης. Έκανε τα μαθήματα στο Scientology Hollywood Celebrity Center και εργαζόταν σε στόχους στο “Survival Rundown”. “Επικοινώνησαν μαζί μου μερικοί Σαϊεντεολόγοι και μου είπαν ότι είχε ασπαστεί τη Σαϊεντεολογία. Ήταν σοκαρισμένοι από τον θάνατό της. Μου είπαν ότι ήξεραν την Cathriona πολύ καλά”, σημείωσε ο Tony Ortega.

Λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της με τον 53χρονο ηθοποιό, η νεαρή make-up artist βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Είχε αφήσει σημείωμα για τον Jim Carrey, με τον ηθοποιό να δηλώνει πως η αυτοκτονία της τον χτύπησε σαν κεραυνός.

Η 30χρονη από την Ιρλανδία, είχε μετακομίσει στο Λος Άντζελες το 2009 και εμφανίστηκε σε τηλεοπτικά σόου πριν αρχίσει να εργάζεται πίσω από τις κάμερες. Ήταν πριν από 4 με 5 χρόνια που ο μουσικός Beck, γνωστός Σαϊεντεολόγος, την είχε ενθαρρύνει να μετακομμίσει στις ΗΠΑ και να ασπαστεί τη Σαϊεντεολογία. “Με εξέπληξε επειδή ο Jim κορόϊδευε τη Σαϊεντεολογία όλα αυτά τα χρόνια. Προφανώς το γνώριζε, αλλά φαίνεται ότι είχαν μια on – off σχέση”, εξηγεί ο Tony Ortega.

Η Cathriona White και ο Jim Carrey είχαν αρχίσει να βγαίνουν το 2012 και σύντομα χώρισαν. Νωρίτερα μέσα στον χρόνο άρχισαν να βγαίνουν ξανά. “Οι φίλοι τη Cathriona ανησύχησαν που άρχισε να βγαίνει μαζί του ξανά. Οι Σαϊεντεολόγοι τους διαβεβαίωσαν πως ήταν συναισθηματικά έτοιμη για την πρόκληση να βγει ξανά μαζί του. Νομίζουν ότι αν κάνουν αυτά τα μαθήματα γίνονται σούπερ άνθρωποι και μπορούν να κάνουν τα πάντα”.

Οι τελευταίες φωτογραφίες της Cathriona White και του Jim Carrey δείχνουν το ζευγάρι να χαμογελά δύο εβδομάδες πριν τον θάνατό τους. Τους είχαν δει στην Kayne Griffin Corcoran Gallery στις 10 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι λίγες ημέρες μετά, στις 24 Σεπτεμβρίου, χώρισε ξανά και η Cathriona στις 28 Σεπτεμβρίου έβαλε τέλος στη ζωή της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε