Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Η δεύτερη ξανθιά «μυστήριο» του Costa Concordia – Τι της έδωσε ο Σκετίνο πριν εγκαταλείψει το πλοίο

Κάθε μέρα που περνά, κάθε μέρα πληροφορία που αποκαλύπτεται, κάνει όλο και πιο περίπλοκη την υπόθεση του ναυαγίου του Costa Concordia.

Λίγες μέρες αφού μάθαμε ποια είναι ήταν η γυναίκα μυστήριο που ήταν μαζί με τον καπετάνιο, Φραντσέσκο Σκετίνο, στη γέφυρα του πλοίου τη στιγμή της μοιραίας πρόσκρουσης, τώρα, μια δεύτερη ξανθιά έρχεται στο προσκήνιο!

Και δεν αποκλείεται τελικά αυτή να είναι το «πρόσωπο κλειδί» για τα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ Παρασκευής στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, πριν ο Σκετίνο το οδηγήσει στα βράχια και το ναυάγιο.

Η εφημερίδα La Repubblica αποκαλύπτει ότι η δεύτερη ξανθιά «μυστήριο» είναι δικηγόρος και ο άνθρωπος στον οποίο ο Σκετίνο έδωσε το λάπτοπ του, λίγο πριν εγκαταλείψει το πλοίο! Μπορεί στον υπολογιστή να υπάρχουν στοιχεία για το δυστύχημα; Αυτό πιστεύουν οι αστυνομικοί, που έχουν βρει τη γυναίκα, αλλά όχι το λάπτοπ!

Και όλα αυτά ενώ εντείνονται οι φόβοι ότι στο Costa Concordia υπήρχαν λαθρομετανάστες. Με ή χωρίς τη γνώση του Σκετίνο, κανείς δεν ξέρει.

Ο εντοπισμός της σορού μιας γυναίκας από την Ουγγαρία, του 13ου θύματος του ναυαγίου «φούντωσε» τις υποψίες των αρχών. Το όνομά της δεν υπήρχε σε καμία από τις λίστες των επιβατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
”Το έριξα στα βράχια για ..διαφήμιση”

Σταμάτησαν – πάλι- οι έρευνες στο Costa Concordia

“Ανέβα στο πλοίο πανάθεμά σε!” – Το έκαναν σύνθημα σε μπλουζάκι

Costa Concordia: Το ναυάγιο με τα μάτια των δυτών που ψάχνουν επιζώντες – Ζητούν να πάρουν πίσω την αποφυλάκιση Σκετίνο

Βυθίστηκε περισσότερο το Costa Concordia – Σταμάτησαν ξανά οι έρευνες για τους αγνοούμενους

Νέο video ντοκουμέντο: «Γυρίστε στις καμπίνες σας» έλεγαν στους επιβάτες λίγο πριν τη βύθιση του Costa Concordia!

Η μυστηριώδης γυναίκα που αθωώνει τον καπετάνιο


Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε