Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η δημοσιογράφος που έκλεψε την παράσταση στο debate Κλίντον – Τραμπ! “Thanks a lot b****”

Η δημοσιογράφος που έκλεψε την παράσταση στο debate Κλίντον – Τραμπ! “Thanks a lot b****”

Πάνω από 7 εκατομμύρια φορές έχει προβληθεί το βίντεο στο οποίο η δημοσιογράφος Kimberley Halkett του Al Jazeera English στολίζει με “γαλλικά” συνάδελφό της.

Το βίντεο με πρωταγωνίστρια την Kimberley Halkett του Al Jazeera English να λέει “Thanks a lot b***” δεν άργησε να γίνει viral. Την έσπρωχνε συνάδελφός της για να περάσει μπροστά στη σειρά προκειμένου να εξασφαλίσει συνέντευξη την ημέρα του debate Χίλαρι Κλίντον – Ντόναλντ Τραμπ.

Το περιστατικό κατέγραψε ο δημοσιογράφος Dalton Bennett της Washington Post. “Το σόου δεν έχει αρχίσει ακόμα αλλά τα πράγματα ξεκινούν πολύ καλά”, σχολίασε ποστάροντας το βίντεο στο twitter. Οι δημοσιογράφοι περίμεναν να κανονίσουν συνέντευξη με τον επιχειρηματία Mark Cuban που είναι γνωστός για την απέχθεια που τρέφει στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

Στο βίντεο φαίνεται ένας από τους ανθρώπους του Mark Cuban να λέει στη δημοσιογράφο Kimberley Halkett να σταματήσει να σπρώχνει και εκείνη τότε να ξεσπά στη συνάδελφό της. Πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν το συγκεκριμένο περιστατικό την καλύτερη στιγμή του debate!

Πηγή: standard

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε