Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Η επιτομή της γλύκας! Μάνα φωτογραφίζει τα δύο ζευγάρια δίδυμά της! [pics]

Φωτογραφία από Facebook / West on Jade Photography
Φωτογραφία από Facebook / West on Jade Photography

Η φωτογράφος Juliet Cannici και η σύζυγός της, Nikki, έχουν αποκτήσει δύο φορές δίδυμα και σκέφτηκαν ότι αυτό ήταν μια ιδανική ευκαιρία για ένα καλό photoshop.

Όταν οι δύο μαμάδες, που είναι ζευγάρι, έφεραν στο σπίτι τη δεύτερη… φουρνιά από δίδυμα, θέλησαν να δημιουργήσουν στο photoshop μερικές φωτογραφίες. Τα τέσσερα αδερφάκια, ωστόσο, με τον αυθορμητισμό και την αγάπη τους, έκαναν το αρχικό πλάνο να μοιάζει παρελθόν και αυτό που προέκυψε ήταν πραγματικά μαγικό!

Η φωτογράφος Juliet Cannici, που έχει τη βάση της στη Μασαχουσέτη, και η σύζυγός της, Nikki, είναι οι υπερήφανες μητέρες των διδύμων Nico και Siena, ενώ πλέον απέκτησαν και πάλι δίδυμα που είναι σχεδόν ενός μηνός!

Τα… νεόφερτα δίδυμα κοριτσάκια λέγονται Gia και Gemma και όταν τα έφεραν στο σπίτι, το αρχικό σχέδιο για το photoshop εξελίχθηκε σε πανωλεθρία, αφού τα μεγαλύτερα δίδυμα δεν ήθελαν να βγάλουν φωτογραφίες με εντυπωσιακά ρούχα.

Όταν, λοιπόν, τα άβολα ρούχα βγήκαν, τα τέσσερα παιδιά ήταν ξαφνικά όλο… χαμόγελα και παιχνίδια μεταξύ τους, με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η φωτογράφος μαμά να έχουν γίνει viral και να συγκλονίζουν ολόκληρο τον κόσμο, αφού είναι δείγμα αληθινής αδελφικής αγάπης!

Απολαύστε τις εκπληκτικές φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στο προσωπικό site και το facebook της φωτογράφου

Πηγή: boredpanda.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε