Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η πρώτη αγκαλιά στο δίδυμο αδερφάκι του πριν πεθάνει

Η πρώτη αγκαλιά στο δίδυμο αδερφάκι του πριν πεθάνει

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που η φωτογραφία με τα νεογέννητα δίδυμα αγοράκια Mason και Hawk αγκαλιά έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

Ήταν η πρώτη αγκαλιά του Mason στο άρρωστο δίδυμο αδερφάκι του 11 ημέρες μετά τη γέννησή τους. Η οικογένεια των δίδυμων αγοριών επιβεβαίωσε πως ο Hawk, που έπασχε από σπάνια διαταραχή, έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο.

Ο Hawk γεννήθηκε με συγγενή διαφραγματοκήλη, μια συγγενής ανωμαλία στην οποία υπάρχει ένα άνοιγμα στον κύριο μυ της αναπνοής, το διάφραγμα, που επηρεάζει περίπου 1 στα 2.500 μωρά. “Σήμερα το πρωί ο μικρός μας άντρας πέθανε. Έφυγε πολύ ειρηνικά και ξέρουμε ότι πλέον δεν υποφέρει”, ανέφεραν οι γονείς του στο facebook.

H Brandy Guettler και ο Tommy Buchmeyer έφτιαξαν τη σελίδα για τα δίδυμα αγοράκια τους ώστε να ενημερώνουν συγγενείς και φίλους για την κατάσταση της υγείας τους. Η φωτογραφία με τον Mason να αγκαλιάζει για πρώτη φορά τον αδερφό του συγκίνησε τους χρήστες του διαδικτύου.

Όταν ο Mason αισθάνθηκε τον αδερφό του, τον προσέγγισε, έπιασε το χέρι του και χαμογέλασε. Από τότε που ανέβασαν τη φωτογραφία έχει προβληθεί εκατομμύρια. Το βράδυ που τραβήχτηκε η φωτογραφία, όπως αποκάλυψε η μητέρα των διδύμων, ο Mason χρειαζόταν να ηρεμήσει. Μια νοσοκόμα της πρότεινε να δοκιμάσει να τον βάλει δίπλα στον Hawk και πραγματικά ηρέμησε και χαμογέλασε αγκαλιάζοντας τον αδερφό του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε