Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η γαμήλια φωτογραφία που έγινε… viral και συγκίνησε

Η γαμήλια φωτογραφία που έγινε… viral και συγκίνησε

Ο πατέρας συνόδευε την κόρη του στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής της. Αλλά ξαφνικά όλοι οι καλεσμένοι στο γάμο “πάγωσαν”. Λίγο πριν μπουν στην τελική ευθεία για να την παραδώσει στον γαμπρό, ο πατέρας της νύφης σταμάτησε…

Η ιστορία έχει γίνει viral, σαρώνει τα social media και έχει γίνει ένα από τα πρώτα θέματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μόνο που όλα δεν έχουν γίνει για… κακό, δεν συνέβη καμία τραγωδία, κανένα φονικό, κανένας τσακωμός. Διευκρίνιση επειδή πάντα το μυαλό μας πάει στο κακό. Για καλό έγιναν όλα.

Ο πατέρας της νύφης σταμάτησε ξαφνικά και άφησε την κόρη του εμβρόντητη να τον κοιτά να απομακρύνεται. Το ίδιο και οι καλεσμένοι. Εκείνος όμως είχε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του. Μια γλυκιά πράξη: πήγε στον πατριό της κόρης του, τον έπιασε από το χέρι και τον τράβηξε μαζί του. Μαζί συνόδευσαν την Μπρίτανι μέχρι τον μέλλοντα σύζυγό της.

Η συγκλονιστική στιγμή που ο πατέρας της νύφης παίρνει μαζί του τον πατριό της κόρης του έχει αποτυπωθεί σε μια επίσης συγκλονιστική φωτογραφία από την φωτογράφο του γάμου Delia D. Blackburn. Σύμφωνα με τη φωτογράφο, ο πατέρας της νύφης Todd Bachman πλησίασε τον πατριό Todd Cendrosky και τον ρώτησε αν ήθελε να τον βοηθήσει να συνοδεύσουν τη Μπρίτανι. “Βοήθησες να τη μεγαλώσουμε” φέρεται να του είπε.

Όπως περιγράφει η Delia D. Blackburn, όλοι όσοι ήταν στο γάμο δεν μπόρεσαν να μη δακρύσουν. Ακόμη και η ίδια. Περισσότερο απ’ όλους η νύφη, αφού ο πατέρας της με την πράξη του έδωσε λύση σε ένα δίλημμα που την είχε απασχολήσει πολύ. Άλλωστε ο πατριός της ήταν ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή της και πάλεψε μέσα της για να αποφασίσει ποιος από τους δυο θα τη συνόδευε την ημέρα του γάμου της.

Η φωτογράφος του γάμου συγκινήθηκε τόσο από την κίνηση του πατέρα της νύφης και την ιστορία που ανέβασε τις φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. Από τις 28 Σεπτεμβρίου, το post της έχει περισσότερα από 1,2 εκατ. likes και περισσότερα από 500.000 shares!

 

Grab tissues… because you will need it as you look through these pictures. Todd Bachman, father of the bride, brought…

Posted by Delia D Blackburn Photography on Sunday, 27 September 2015

 

Πηγή: buzzfeed.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε