Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η γυμνή… κατάσκοπος προκαλεί!

Είναι κατάσκοπος. Είναι 28 χρονών. Είναι σέξι και ξέρει πως να προκαλεί τα πλήθη…

Η ρωσίδα κατάσκοπος Αννα Τσάπµαν, που είχε συλληφθεί στις ΗΠΑ και απελάθηκε στη χώρα της τον Ιούλιο, φωτογραφήθηκε για τη ρωσική έκδοση του περιοδικού «Μaxim» φορώντας εσώρουχα και κρατώντας όπλο.

 
Η 28χρονη Τσάπµαν, την ώρα που οι υπόλοιποι εννέα κατάσκοποι που επέστρεψαν στη Ρωσία κρατούν χαµηλό προφίλ, φαίνεται να αναζητά διαρκώς τα φώτα της δηµοσιότητας και ετοιµάζεται να γράψει βιβλίο, στο οποίο όµως της απαγορεύθηκε να αναφερθεί στη ζωή της στις ΗΠΑ.

Οπως έγραψε το περιοδικό, «η Αννα Τσάπµαν έχει κάνει περισσότερα για να διεγείρει τον ρωσικό πατριωτισµό από την εθνική οµάδα ποδοσφαίρου».

Καθώς πάντως το περιοδικό µε την προκλητική φωτογράφηση κυκλοφορεί στα περίπτερα της Ρωσίας, ο πρόεδρος Μεντβέντεφ σε ειδική τελετή στο Κρεµλίνο απένειµε µετάλλια στην Τσάπµαν και τους άλλους κατασκόπους, σε µια τελετή που δεν καλύφθηκε από την τηλεόραση ούτε υπήρξαν φωτογραφίες. Οι δέκα κατάσκοποι, οι οποίοι εργάζονταν στις ΗΠΑ και τη Βρετανία, αντηλλάγησαν µε τέσσερις Ρώσους που εργάζονταν για τη ΜΙ6 και τη CΙΑ.

 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε