Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η γυναίκα που δεν φοβάται τους ληστές (Βίντεο)

Πήρε την σκούπα και επιτέθηκε στους ληστές. Αυτοί προσπαθούσαν να την ακινητοποιήσουν και τελικά την έριξαν στο πάτωμα.
Έζησαν τον τρόμο με τα μάτια τους όμως δεν φαίνεται να πτοήθηκαν και πάρα πολύ αφού αποδείχθηκαν λίγο τολμηρές. Ο λόγος για την μητέρα και την κόρη της σε ένα μίνι μάρκετ των Ηνωμένων Πολιτιών.
 
Οι τρεις ληστές μπαίνουν μέσα και βάζουν το όπλο στο πρόσωπο της μητέρας της Σόφι Χένγκ. Εκείνη πάει να αρπάξει το όπλο όμως ο ληστής το κουνάει απειλιτικά. Σε έναν από τους διαδρόμους βρισκόταν η Σόφι που καθάριζε και τότε χωρίς να σκεφτεί τίποτα την πέφτει με την σκούπα στους ληστές. Ο ένας την αρπάζει και την τραβάει βίαια όμως αυτή συνεχίζει να αντιστέκεται. Ο άλλος που βρίσκεται μέσα στο ταμείο αρπάζει ότι χρήματα βρει. Η Σόφι συνεχίζει να αντιστέκεται μέχρι που στο τέλος την πετάνε βίαια στο πάτωμα, παίρνουν τα λεφτά και φεύγουν.
 
Όπως είπε η ίδια φοβήθηκε για την ζωή της μητέρας της. “Έξι χρόνια έχουμε το μαγαζί και ποτέ δεν δεχθήκαμε επίθεση από ληστές. Όταν άκουσε τις φωνές της μητέρας μου τρόμαξα και για αυτό του επιτέθηκα. Δυστυχώς δεν κατάφερα να τους τραυματίσω αλλά νομίζω θα το σκεφτούν πολύ καλά αν θα ξαναέρθουν. Εγώ θα τους περιμένω”, είπε η ίδια.
 
Το βίντεο έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε