Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η κίνηση της Μελάνια Τραμπ στο Ισραήλ που θα συζητηθεί [pics]

Η κίνηση της Μελάνια Τραμπ στο Ισραήλ που θα συζητηθεί [pics]

Η Μελάνια Τραμπ μπορεί να έκλεψε τις εντυπώσεις με την πραγματικά εκθαμβωτική για ακόμα μια φορά εμφάνισή της όταν έφτασε στο Ισραήλ, δεύτερο σταθμό της περιοδείας του συζύγου της και του πρώτου του ταξιδιού ως προέδρου των ΗΠΑ, όμως κάτι άλλο που έκανε θα συζητηθεί.

Η Μελάνια φορούσε ένα λευκό σύνολο με υπέροχες γόβες και αυτό το φοβερό μονόπετρο των δυο εκατομμυρίων δολαρίων με το οποίο της είχε κάνει πρόταση ο Ντόναλντ πριν από αρκετά χρόνια και ήταν και εμφανώς πιο άνετη στο Ισραήλ από ότι στην Σαουδική Αραβία.

Από την στιγμή που προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ άρχισε ένας αγώνας δρόμου και επισκέψεων. Στον οποίο εκτός από την Μελάνια και τον Ντόναλντ συμμετείχαν ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου και η σύζυγός του Σάρα αλλά και ο Πρόεδρος του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν και η εμφανώς καταβεβλημένη σύζυγός του Nechama η οποία πάσχει από μια ασθένεια των πνευμόνων και για τον λόγο αυτό έχει πάντα μαζί της μια φορητή συσκευή οξυγόνου. Κάποια στιγμή η κούραση ήταν μεγάλη και έτσι η Μελάνια την πήρε από το χέρι και την κοίταξε πολύ τρυφερά σε μια κίνηση που σίγουρα θα συζητηθεί.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: REUTERS

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε