Ειδήσεις ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ CASSINI· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 12 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η κόρη του Καντάφι η Αΐσα, γέννησε στην Αλγερία

Η κόρη του Καντάφι η Αΐσα, γέννησε στην Αλγερία
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.08.2011 | 15:59
Πρώτη δημοσίευση: 30.08.2011 | 15:54

Η Αΐσα, οι αδελφοί της Χάνιμπαλ και Μοχάμεντ και η μητέρα της Σάφια πήραν άδεια να μπουν στην Αλγερία για "αυστηρά ανθρωπιστικούς" λόγους, ανακοίνωσαν οι αλγερινές αρχές.

Η Αΐσα, η κόρη του Μουάμαρ Καντάφι, γέννησε "πολύ νωρίς" σήμερα ένα κοριτσάκι στην Αλγερία, όπου μπήκε χθες Δευτέρα μαζί με δύο αδελφούς της και τη μητέρα της, έγινε γνωστό από αλγερινή κυβερνητική πηγή.

"Η Αΐσα γέννησε πολύ νωρίς σήμερα το πρωί. Έκανε ένα κοριτσάκι. Μητέρα και κόρη είναι πολύ καλά", δήλωσε ο υπεύθυνος αυτός, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί και αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση για το γεγονός αυτό.

Το κοριτσάκι βαπτίσθηκε Σάφια, από το όνομα της γιαγιάς της από την πλευρά της μητέρας της, που ήταν παρούσα στον τοκετό, έκαναν εξάλλου γνωστό καλά πληροφορημένες πηγές στην εφημερίδα "Εναχάρ".

Η Αΐσα, οι αδελφοί της Χάνιμπαλ και Μοχάμεντ και η μητέρα της Σάφια πήραν άδεια να μπουν στην Αλγερία για "αυστηρά ανθρωπιστικούς" λόγους, ανακοίνωσαν οι αλγερινές αρχές, οι οποίες ενημέρωσαν σχετικά τη λιβυκή εξέγερση και τον ΟΗΕ.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο