Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η μεθυσμένη Χίλαρι κι ο κουρασμένος σκύλος – Όταν ο Ομπάμα προσπαθεί να κάνει… χιούμορ! (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Διάθεση για… αστειάκια είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η ομιλία του στην ετήσια εκδήλωση των ανταποκριτών ξένου τύπου διακόπηκε πολλές φορές από γέλια.

Εντάξει, είναι και θέμα ευγένειας: ολόκληρος πρόεδρος έκανε αστεία, δε θα μπορούσαν οι παρευρισκόμενοι να μη γελάσουν καν…

Ο Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να δείξει το… άλλο του πρόσωπο: χαλαρός και με διάθεση για αστεία. Και η ομιλία του ήταν… γεμάτη τέτοια.

Αστειεύτηκε με την Χίλαρι Κλίντον, λέγοντας πως: πριν τέσσερα χρόνια ήμασταν στη μάχη για το χρίσμα των Δημοκρατικών, τέσσερα χρόνια μετά δε σταματά να μου στέλνει μεθυσμένη μηνύματα από την Καρταχένα (σ.σ. η υπουργός Εξωτερικών βρέθηκε πρόσφατα στην Κολομβία για τη Σύνοδο των κρατών της Αμερικής)!

Δεν άφησε φυσικά εκτός τον εαυτό του. Έδειξε μια φωτογραφία του από το 2008, μια τωρινή και μια από το 2016. Στην τελευταία βέβαια εμφανιζόταν ο… Μόργκαν Φρίμαν! Είχε κι άλλα να πει ο πρόεδρος.

Σε ένα βίντεο εμφανίστηκε ο Μπο, ο σκύλος της οικογένειας Ομπάμα. Έδειχνε δυστυχισμένος. Και μια βαθιά φωνή ακούστηκε να λέει: «Οι αμερικανικοί σκύλοι δε μπορούν να αντέξουν τέσσερα παραπάνω χρόνια τον Ομπάμα. Για αυτούς θα είναι 28 χρόνια».


Και σιγά μην τη γλίτωναν τα μέλη του Κογκρέσου. «Είχαμε τις διαφορές μας» είπε ο πρόεδρος. Και τους ευχαρίστησε που βρέθηκαν στο γεύμα «γιατί βρήκαν χρόνο από το εξαντλητικό τους πρόγραμμα του να μην περνάνε κανέναν νόμο…».

Ο δείπνο έγινε λίγες μέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν. «Πέρυσι, τέτοιο καιρό, επιτέλους αποδώσαμε δικαιοσύνη σε έναν από τους πιο διαβόητους ανθρώπους» είπε και εμφανίστηκε μια φωτογραφία του… Ντόναλτ Τραμπ! Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος είχε κατηγορήσει τον Ομπάμα για πλαστό πιστοποιητικό γέννησης.

Όσο για τον αντίπαλό του, Μιτ Ρόμνεϊ, που αναμένεται να τον αντιμετωπίσει στις προεδρικές εκλογές του επόμενου Νοεμβρίου; «Έχουμε πολλά κοινά. Και οι δυο πιστεύουμε ότι οι γυναίκες μας είναι καλύτερα μισά μας και οι Αμερικανοί πολίτες το πιστεύουν επίσης σε έναν προσβλητικό βαθμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοινή εμφάνιση Μπιλ Κλίντον – Μπάρακ Ομπάμα

Μισέλ Ομπάμα: Δεν θα είμαι υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ!

Προηγείται ο Ομπάμα, αλλά υστερεί στα οικονομικά

Πάρτι με πόρνες … περιμένοντας τον Ομπάμα!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε