Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Η μητέρα του “πιο επικίνδυνου ανθρώπου στον κόσμο” μιλά για πρώτη φορά

“Ανησυχώ για εκείνον γιατί έχουν στραφεί εναντίον του κολασιαίες δυνάμεις” δήλωσε η μητέρα του Τζούλιαν Ασάντζ, του ανθρώπου που εξευτελισε τις ΗΠΑ διαρρέοντας στο Ίντερνετ χιλιάδες απόρρητα έγγραφα. Δείτε το Video

Η Κριστίν που μιλά για πρώτη φορά λέει ότι οι κατηγορίες του βιασμού για τις οποίες ο γιος της κρατείται στη Βρετανία, δεν μπορούν να έχουν σχέση με την πραγματικότητα. “ Ο Τζούλιαν δεν υπάρχει περίπτωση να διαπράξει βιασμό” αναφέρει.

Παραδέχεται ότι όπως κάθε άλλη μητέρα ανησυχεί πολύ για το τι περιμένει το παιδί της. “Κάθε φορά που αναφέρεται στις ειδήσεις το όνομά του κολλάω στην οθόνη για να δω αν είναι καλά” λέει χαρακτηριστικά. “Αυτές οι κολοσιαίες δυναμεις είναι αποφασισμένες να τον σταματήσουν και δεν προκειται να παίξουν σύμφωνα με τους κανόνες” αναφέρει η Κριστίν.

Ωστόσο υποστηρίζει όσα έκανε ο γιος της. “Είναι γενναίος. Πολλοί άνθρωποι δεν θα άντεχαν την πίεση που υφίσταται”.

Μιλώντας στους υποστηρικτές του ιδρυτή του Wikileaks τους κάλεσε να μην παίρνουν τις ελευθερίες που απολαμβάνουν ως δεδομένες. “Άνθρωποι έχασαν τις ζωή τους για να τις έχετε. Να μην παίρνετε τις ελευθερίες ως δεδομένες, αλλιώς θα τις χάσετε” δήλωσε. “Αν δεν τις προστατεύσουμε τότε έρχεται η σειρά και άλλων παιδιών μετά το δικό μου”, είπε η Κριστίν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε