Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Η μυστική οικογένεια του Πούτιν; Εμφάνιση Καμπάεβα με δαχτυλίδι και 2 αγοράκια! [pics]

Η μυστική οικογένεια του Πούτιν; Εμφάνιση Καμπάεβα με δαχτυλίδι και 2 αγοράκια! [pics]

Εδώ και χρόνια κυκλοφορούν φήμες για σχέση του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με το κορίτσι θρύλο της ενόργανης Αλίνα Καμπάεβα. Η τελευταία εμφάνιση της 33χρονης με δαχτυλίδι αρραβώνων και δύο ξανθά αγοράκια στο πλευρό της έρχεται να αναζωπυρώσει τις φήμες!

Από τότε που ο 63χρονος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε το διαζύγιό του με τη Lyudmila το 2013 αρνείται να μιλήσει για την προσωπική του ζωή. Οι φήμες όμως τον θέλουν να έχει μυστική οικογένεια με την Αλίνα Καμπάεβα. Η 33χρονη έκανε δημόσια εμφάνιση για πρώτη φορά με 2 παιδιά που όλοι εικάζουν ότι είναι δικά της.

Η Αλίνα Καμπάεβα, που έχει συνδεθεί με τον πρόεδρο της Ρωσίας από το 2008, πήγε με τα δύο μικρά αγοράκια σε παράσταση πατινάζ στο Megasport Arena, στη Μόσχα. Σύμφωνα με άνθρωπο που την είδε από κοντά, η Αλίνα φορούσε δαχτυλίδι γάμου που προσπάθησε να κρύψει από τις κάμερες. Τι και αν το πρώην χρυσό κορίτσι της ρυθμικής γυμναστικής αρνείται ότι έχει σχέση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν; Οι φήμες συνεχίζουν να οργιάζουν!

Η εμφάνισή της πυροδότησε ξανά τα δημοσιεύματα που θέλουν να έχει πολύχρονη σχέση με τον ισχυρό άντρα της Ρωσίας, ενώ άλλοι θέλουν το ειδύλλιό τους να έχει τελειώσει. Τίποτα όμως από τα δύο δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, με την εμφάνιση της Αλίνα να έρχεται παραμονές των βουλευτικών εκλογών που κέρδισε το κόμμα του Πούτιν.

Η Καμπάεβα φωτογραφήθηκε με τα δύο μικρά αγόρια, τον πρωταθλητή του πατινάζ Yevgeny Plyuschenko και τον θρυλικό αθλητή Alexei Nemov. “Καταλαβαίνετε ποιοι είναι οι άνθρωποι που στέκονται δίπλα σας; Να είστε περήφανοι για αυτούς”, φέρεται να ψιθύρισε σε ένα από τα αγόρια σύμφωνα με την εφημερίδα Moskovsky Komsomolets.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας ο δημοσιογράφος ανέφερε πως η προσωπική ζωή της Αλίνα Καμπάεβα θεωρείται ως άκρως απόρρητο θέμα, ενώ δεν διευκρίνιζε αν τα δύο παιδιά είναι δικά της. Σύμφωνα με το site Uznayvse είναι γνωστό πως η Αλίνα έχει παιδιά αλλά παραμένει μυστήριο η ταυτότητα του πατέρα. Η 33χρονη βγαίνει σπάνια από το σπίτι και όταν το κάνει συνοδεύεται από μεγάλη ομάδα ασφαλείας που πιστεύεται ότι είναι της κυβέρνησης.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε