Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Η νέα συμφωνία Τζολί – Πιτ για τα παιδιά: Τεστ ναρκωτικών και συνεδρίες

Η νέα συμφωνία Τζολί – Πιτ για τα παιδιά: Τεστ ναρκωτικών και συνεδρίες

Μια νέα αυστηρή συμφωνία ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί για την επιμέλεια των 6 τους παιδιών.

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί ανανέωσαν τη συμφωνία που υπέγραψαν στις 26 Οκτωβρίου και επικυρώθηκε πρόσφατα, στις 2 Δεκεμβρίου, από δικαστή του Λος Άντζελες. Η Αντζελίνα Τζολί θα συνεχίσει να έχει την πλήρη φυσική επιμέλεια των 6 τους παιδιών (Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 11, Knox και Vivienne, 8, και Shiloh, 10).

Από την άλλη πλευρά ο Μπραντ Πιτ θα συνεχίσει τις θεραπευτικές επισκέψεις στα παιδιά του. Η συχνότητα και οι όροι των θεραπευτικών επισκέψεων θα καθορίζεται από ομάδα γιατρών.

Στο μεταξύ, ο Μπραντ Πιτ θα συνεχίσει να συμμετέχει σε ατομικές θεραπείες τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και όχι για λιγότερο από 50 λεπτά, ενώ θα πρέπει να συνεχίσει να συμμετέχει σε group therapy επίσης μια φορά την ομάδα.

Θα πρέπει επίσης να κάνει θεραπείες από κοινού με την Αντζελίνα Τζολί και τα παιδιά τους, ενώ και τα παιδιά θα κάνουν ατομικές συνεδρίες. Θα πρέπει επίσης να υποβάλλεται σε τυχαία τεστ ουσιών και αλκοόλ μια φορά την εβδομάδα και όχι περισσότερες από 4 φορές τον μήνα. Αυτή η συμφωνία είναι προσωρινή, με τη μάχη για την επιμέλεια των 6 τους παιδιών να είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Πηγή: Radaronline

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε