Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Η ομίχλη έκανε το Λονδίνο.. Χόγκουαρτς – Την κόβεις με το μαχαίρι! ΦΩΤΟ

Η ομίχλη έκανε το Λονδίνο.. Χόγκουαρτς – Την κόβεις με το μαχαίρι! ΦΩΤΟ

Οι Λονδρέζοι το βράδυ της Κυριακής και όλη μέρα σήμερα ένιωθαν με την τόσο πυκνή ομίχλη σαν πρωταγωνιστές σε κάποιο μυθιστόρημα του Καρόλου Ντίκενς ή οι πιο νέοι ότι ήταν στην σχολή του Χάρι Πότερ, το Χόγκουαρτς. Υπήρχαν βέβαια και άλλοι οι οποίοι έβριζαν την ώρα και την στιγμή που η ομίχλη κάλυψε τα πάντα…

Μπορεί να ήταν κάποιοι από τους επιβάτες των 45 πτήσεων που ακυρώθηκαν λόγω ομίχλης από το Χίθροου. Μπορεί επίσης να ήταν επιβάτες στα αεροδρόμια του Σίτι του Λονδίνου, του Λίβερπουλ, του Μάντσεστερ, της Γλασκώβης, του Μπέλφαστ, του Λιντς Μπράντφορντ και του Κάρντιφ. Εκπρόσωπος του Χίθροου είπε πως επιπλέον προσωπικό έχει κινητοποιηθεί “στα τέρμιναλ για να προσφέρει βοήθεια στους επιβάτες”.

Η βρετανική πρωτεύουσα, όπως και μεγάλο μέρος του νότιου τμήματος της χώρας, έχει τεθεί σήμερα σε κίτρινο συναγερμό από τη βρετανική μετεωρολογική υπηρεσία (Met Office) λόγω “σοβαρών” μετεωρολογικών συνθηκών. Η μετεωρολογική υπηρεσία διευκρίνισε πως ο ουρανός αναμένεται να καθαρίσει το απόγευμα.

Όπως και να έχει, εμβληματικά μνημεία του Λονδίνου, ακόμα και το Παλάτι, ακόμα και ο Μπινγκ Μπεν αλλά και το London Eye χάθηκαν από προσώπου γής…..

ΔΕΙΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

πηγη φωτο: REUTERS

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε