Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η πιο viral οικογενειακή φωτογραφία! Ποια είναι η μαμά;

Η πιο viral οικογενειακή φωτογραφία! Ποια είναι η μαμά;

Η Kaylan Mahomes απλά πόσταρε μια οικογενειακή selfie με τη δίδυμη αδερφή της και τη μητέρα τους. Ήταν αρκετό για να βάλει φωτιά στα social media!

Μπορεί εκείνη να έβαλε λεζάντα “μαμά, δίδυμη και εγώ” αλλά τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά. Οι τρεις τους είναι σαν μια σταγόνα νερό. Τα νεανικά γονίδια της μητέρας τους, που σίγουρα θα εύχονται να έχουν και οι δύο κόρες της, την κάνουν να μοιάζει αδερφή τους.

Από τότε που ανέβηκε η φωτογραφία, έχει γίνει retweet πάνω από 19.000 φορές και έχει αποσπάσει δεκάδες χιλιάδες like. Ορισμένοι έχουν χρησιμοποιήσει το #blackdontcrack για να προσδιορίσουν τη φωτογραφία. Έκφραση που παραπέμπει σε Αφρο-Αμερικανούς το λείο δέρμα των οποίων τους κάνει να μοιάζουν πολύ πιο νέοι από την ηλικία τους.

Μετά την απίστευτη ανταπόκριση των χρηστών του διαδικτύου στην οικογενειακή selfie, οι τρεις γυναίκες που ζουν στην Ινδιανάπολη μοιράστηκαν περισσότερες φωτογραφίες στο Instagram. Το μεγάλο ερώτημα για το ποιο είναι η μαμά παραμένει για πολλούς. Ένα βίντεο των τριών γυναικών δίνει ένα hint για όσους δεν την αναγνώρισαν εύκολα (spoiler: κοιτάξτε τη γυναίκα στα αριστερά!)

 

A video posted by #momtwin&me (@momtwinandme) on

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε