Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Η πρώτη συνάντηση Μπραντ Πιτ – Μάντοξ! “Δεν τον ένιωσε ποτέ πατέρα του”

Η πρώτη συνάντηση Μπραντ Πιτ – Μάντοξ! “Δεν τον ένιωσε ποτέ πατέρα του”

Ενώ αρχικά ο 15χρονος Μάντοξ είχε επιλέξει να μη δει τον πατέρα του Μπραντ Πιτ, τελικά οι δυο τους συναντήθηκαν την Τετάρτη.

Πατέρας και γιος, σύμφωνα με το E!News, συναντήθηκαν παρουσία θεραπευτή πρώτη φορά μετά την αιφνιδιαστική αίτηση διαζυγίου από την Αντζελίνα Τζολί. Σύμφωνα με πηγές, ο Μπραντ Πιτ και ο 15χρονος Μάντοξ χρειάζεται να κάνουν πολλή δουλειά για τη σχέση τους, με την Αντζελίνα να θέλει να είναι και οι δύο παρόντες στη ζωή των παιδιών.

Ο Μπραντ Πιτ έχει συναντήσει δύο φορές τα παιδιά του από τότε που η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, αλλά και τις δύο φορές έλειπε ο Μάντοξ. “Επέλεξε να μην πάει και έμεινε με την Αντζελίνα”, είπε άνθρωπος από το περιβάλλον της διάσημης ηθοποιού στο Us Weekly, εξηγώντας πως η πρώτη τους συνάντηση δεν ήταν ευχάριστη όπως ήλπιζε ο Μπραντ Πιτ.

Η Αντζελίνα Τζολί είχε υιοθετήσει τον Μάντοξ το 2002, δύο χρόνια πριν αρχίσει να βγαίνει με τον Μπραντ Πιτ, και ο 15χρονος έχει πάρει ανοιχτά το πλευρό της μητέρας του μετά το διαζύγιο. Άνθρωπος από το περιβάλλον της Αντζελίνα είπε στο US ότι ο 15χρονος δεν θέλει να ξαναδεί τον Μπραντ Πιτ ξανά, τονίζοντας ότι ποτέ δεν αισθάνθηκε γιος του διάσημου ηθοποιού.

Σύμφωνα με την αίτηση διαζυγίου, που η Αντζελίνα Τζολί φέρεται να κατέθεσε μετά τον καυγά του Μπραντ Πιτ με τον 15χρονο στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο, η διάσημη ηθοποιός θέλει την αποκλειστική επιμέλεια των 6 παιδιών τους, με τον Μπραντ Πιτ να διεκδικεί κοινή επιμέλεια.

Πηγή: Celebuzz

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε