Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η πρώτη ταξιδιωτική οδηγία για το Λονδίνο ήρθε από τη… Γερμανία! – Ακολούθησαν ΗΠΑ και Πορτογαλία

ΦΩΤΟ REUTERS

Είναι γνωστό πως οι Γερμανοί δε χάνουν ευκαιρία να εκδίδουν ταξιδιωτικές οδηγίες. Με την κατάσταση στο Λονδίνο εκτός ελέγχου, ζήτησαν από τους πολίτες τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Το ίδιο έκαναν επίσης οι ΗΠΑ αλλά και η Πορτογαλία.

Το υπουργείο Εξωτερικών συνέστησε στους Γερμανούς που ταξιδεύουν στη Βρετανία να “προσέχουν”, να απομακρύνονται αμέσως, με τις πρώτες ενδείξεις αναταραχής και να ακολουθούν τις οδηγίες των δυνάμεων της τάξης”.

Τους καλεί επίσης να ενημερώνονται από τα μέσα ενημέρωσης και να προσαρμόζουν τη συμπεριφορά τους ανάλογα με την εξέλιξη της επικαιρότητας.

Η κυβέρνηση της Πορτογαλίας κάλεσε επίσης τους υπηκόους της να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αν σκοπεύουν να επισκεφθούν τη Βρετανία.
“Καθώς δεν είναι δυναντόν να προσδιορίσουμε το εύρος των ταραχών, συμβουλεύουμε τους πολίτες να αποφεύγουν τα μεγάλα πλήθη και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί το βράδυ” συμβουλεύουν οι πορτογαλικές αρχές.

Η Λισσαβώνα συνιστά επίσης στους Πορτογάλους τουρίστες “να ακολουθούν όλες τις οδηγίες” των αστυνομικών δυνάμεων της Βρετανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρώτος νεκρός στον πόλεμο του Λονδίνου – Ο Κάμερον συγκαλεί εκτάκτως τη Βουλή

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε