Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Η σέξι σύντροφος του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ – Οι καυτές ερωτικές σκηνές [pics]

Η σέξι σύντροφος του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ – Οι καυτές ερωτικές σκηνές [pics]

Ο ορισμός του σέξι… είναι η σύντροφος του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ, Στίβεν Μνουσίν. Η Λουίζ Λίντον είναι ηθοποιός και διαθέτει μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Και μπορεί σε ταινίες να έχει γυρίσει “καυτές” σκηνές, ωστόσο στον Λευκό Οίκο είναι πιο μαζεμένη από ποτέ.

 

Στην ορκωμοσία του υπουργού της κυβέρνησης Τραμπ, η ξανθιά καλλονή κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το μπλε σύνολο της. Και μπορεί να ήταν ιδιαίτερα… μαζεμένη, ωστόσο, η αισθησιακή της αύρα πλημμύρισε τον Λευκό Οίκο και γοήτευσε όσους την είδαν από κοντά.

Η αρραβωνιαστικιά του υπουργού Οικονομικών στην τελευταία της ταινία, «Intrude εμφανίζεται σε “καυτές” ερωτικές σκηνές και καταφέρνει να γίνει πρωταγωνίστρια σε αντρικές φαντασιώσεις!

Η ίδια, επίσης, απασχόλησε τα Μέσα και με το βιβλίο που έγραψε «In Congo’s Shadow: One Girl’s Perilous Journey to the Heart of Africa». Σε αυτό περιγράφει πως έσωσε τη ζωή δεκάδων φτωχών κοριτσιών αλλά καατακρίθηκε καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που τόνισαν πως όσα ανάφερε ως προσωπικά βιώματα ήταν αναληθή.

“Πήγα στην Αφρική με την ελπίδα να βοηθήσω μερικούς από τους φτωχότερους ανθρώπους του κόσμου. Ωστόσο, το διάλειμμα ενός χρόνου από τις σπουδές μου μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν παγιδεύτηκα στον πόλεμο του Κονγκό. Είδα σκηνές βίας και ήρθα σε επαφή με λιοντάρια, ελέφαντες, κροκόδειλους και φίδια. Προσπαθούσαν να μην σκέφτομαι τι θα κάνουν οι αντάρτες αν βρουν ένα κοκαλιάρικο λευκό ξένο κορίτσι με μακριά μαλλιά αγγέλου. Ένα χαμογελαστό παιδί με κενό στα δόντια με HIV κάθισε στην αγκαλιά μου και έπινε αναψυκτικό ανέφερε μεταξύ άλλων στο βιβλίο της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε