Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Η σπαρακτική ιστορία πίσω από τα λαμπερά χαμόγελα της Emmy και του Jake

Η σπαρακτική ιστορία πίσω από τα λαμπερά χαμόγελα της Emmy και του Jake

Έχουν και οι δύο λαμπερά χαμόγελα στις φωτογραφίες. Η ζωή όμως της Emmy Collett και του Jake Coates ανατράπηκε ριζικά.

Στα 30 της χρόνια η Emmy διαγνώστηκε με καρκίνο τελικού σταδίου και δεν ξέρει πόσος χρόνος ζωής της απομένει. Το ζευγάρι είχε σχέση στα εφηβικά του χρόνια, χωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο και τα ξαναβρήκαν πριν από ένα χρόνο, παρά το γεγονός πως ο Jake εργάζεται στο Σίδνεϊ και η Emmy στο Λονδίνο.

Άρχισαν να σχεδιάζουν μια ζωή μαζί, ψάχνοντας σπίτια στην πρωτεύουσα. Μέσα σε 6 όμως μήνες από τότε που τα ξαναβρήκαν, ήρθαν τα χειρότερα νέα. Η Emmy, που είχε συμπτώματα διάρροιας, κόπωσης και διόγκωσης των λεμφαδένων, διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου του θυρεοειδούς.

Ο Jake πέταξε αμέσως στο Ηνωμένο Βασίλειο για να είναι στο πλευρό της και της έκανε πρόταση γάμου λίγες εβδομάδες αργότερα. Τα νέα όμως που ακολούθησαν ήταν ακόμα χειρότερα. Ενώ σχεδίαζαν να πάνε διακοπές, ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στη σπονδυλική της στήλη, τους πνεύμονες, το ήπαρ και τα οστά της.

Η νεαρή δασκάλα από το Luckington έμαθε πως είναι απίθανο να παραμείνει ζωντανή μέσα στα επόμενα 5 χρόνια. Μετά από 3 μήνες και παρά τη διάγνωσή της, το ζευγάρι παραμένει αισιόδοξο και αποφασισμένο να μην αφήσουν την ασθένεια να επηρεάσει τη ζωή τους.

Σχεδιάζουν τον γάμο και τον μήνα του μέλιτος και ζουν μαζί σε ένα σπίτι στο Luckington όπου ελπίζουν να βρουν δουλειά ώστε να μη χωριστούν στιγμή. Θέλουν πλέον να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση για την εξαιρετικά σπάνια και θανάσιμη κατάσταση. Έτσι επιδιώκουν να συγκεντρώσουν χρήματα για το Royal Marsden Hospital στο Λονδίνο όπου νοσηλεύεται η Emmy και σχεδιάζουν να κάνουν πάνω από 1.243 μίλια από το Λονδίνο στην Κοπεγχάγη με ποδήλατο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε