Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η στιγμή δολοφονίας της 27χρονης Annelene – Οι τελευταίες της στιγμές [vid]

Η στιγμή δολοφονίας της 27χρονης Annelene – Οι τελευταίες της στιγμές [vid]

Σοκάρουν οι εικόνες από την εν ψυχρώ δολοφονία της 27χρονης Annelene Pillay από τον πρώην σύντροφό της. “Φοβάμαι” ήταν τα λόγια που είχε πει στη μητέρα της λίγα λεπτά πριν πέσει νεκρή.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα η 27χρονη Annelene Pillay φαίνεται να προσπαθεί να ξεφύγει από τον παρανοϊκό πρώην σύντροφό της που την πυροβόλησε 5 φορές στο κεφάλι. Η 27χρονη δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, όπως φοβόταν, ενώ έφευγε από τη δουλειά. “Μαμά φοβάμαι” ήταν τα τελευταία λόγια που είπε στη μητέρα της λίγα λεπτά πριν τη σκοτώσει ο πρώην σύντροφός της Tyrone Pillay. Μία ώρα νωρίτερα την είχαν προειδοποιήσει πως προσπαθούσε να εντοπίσει την τοποθεσία του αυτοκινήτου της.

Η Annelene είχε αλλάξει τον αριθμό τηλεφώνου της και προσπαθούσε να χωρίσει από τον επί 10 χρόνια βίαιο σύντροφό της, κάνοντας τον 31χρονο να εκραγεί από οργή, όπως σημείωσε η αδερφή της Shantal Naidu. “Μόνο λίγα λεπτά πριν φύγει από τη δουλειά μίλησε με τη μητέρα μας. Η Annelene είχε μια συσκευή εντοπισμού στο αυτοκίνητό της και ο Tyrone είχε τηλεφωνήσει στην εταιρεία για να μάθει που βρίσκεται και την ενημέρωσαν. Φοβόταν πως θα πήγαινε να τη βρει. “Μαμά, φοβάμαι πολύ” είπε στη μητέρα μας. Φοβόταν ότι θα πήγαινε να τη βρει. Η μητέρα μας προσπάθησε να την καθησυχάσει, της είπε να γυρίσει γρήγορα σπίτι και πως όλα θα πήγαιναν καλά. Είναι τρομακτικό που προέβλεψε τι θα της συνέβαινε. Την είχε απειλήσει πως θα τη σκοτώσει αν τον άφηνε και φοβόταν να τον χωρίσει φυσιολογικά. Τους τελευταίους μήνες είχε αλλάξει τον αριθμό τηλεφώνου της και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τον αποφύγει αλλά δεν το δεχόταν. Νομίζω ότι πρέπει τελικά να του είπε πως δεν πήγαινε άλλο μεταξύ τους και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Πρέπει να του είπε κάτι που να τον έκανε να συνειδητοποιήσει πως το εννοούσε”.

Στο σοκαριστικό βίντεο που έγινε viral στη Νότια Αφρική, φαίνεται η Annelene να καταβαίνει από τη σκάλα εξόδου κινδύνου του πρώτου ορόφου στην εταιρεία όπου εργαζόταν και να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό της. Με το που άνοιξε την πόρτα, αναγνώρισε το αυτοκίνητο που πλησίαζε γρήγορα στο σημείο και άρχισε να τρέχει. Ανέβαινε γρήγορα τα σκαλιά σε πανικό. Ο Pillay τότε άρχισε να κινείται γρήγορα προς τον στόχο του και να πυροβολεί την Annelene στο κεφάλι. 5 φορές.

“Υπήρχε κάτι στον τόνο της φωνής της που έμοιαζε να ξέρει ότι έρχεται το τέλος της. Της είπα να είναι γενναία”, δήλωσε η μητέρα της 27χρονης Charmaine Pillay στην τοπική εφημερίδα The Post. Όταν οι αρχές την κάλεσαν και της είπαν ότι είχε ένα ατύχημα στη δουλειά πίστευε πως μπορεί απλά να έχει χτυπήσει. “Όταν φτάσαμε στο πάρκινγκ το πρώτο πράγμα που είδα ήταν το κάλυμμα που είχαν βάλει στο πτώμα της και διαλύθηκα”.

“Την είχε απειλήσει πολλές φορές. Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα έφτανε μέχρι εκεί. Προφανώς τώρα ευχόμαστε να είχε κάνει κάτι πριν από πολύ καιρό. Οι γονείς μου έπρεπε να πάνε στο σημείο να την αναγνωρίσουν. Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Ήταν συντετριμμένος”, σημείωσε η αδερφή της 27χρονης. Ο Tyrone Pillay συνελήφθη μια μέρα μετά τη δολοφονία και εμφανίστηκε στο δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα με την κατηγορία του φόνου.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε