Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η στιγμή της απαγωγής του γιου του διαβόητου βαρόνου El Chapo [vid]

Η στιγμή της απαγωγής του γιου του διαβόητου βαρόνου El Chapo [vid]

Φόβοι για νέο πόλεμο ανάμεσα στα καρτέλ μετά την απαγωγή του νεότερου γιου του διαβόητου βαρόνου ναρκωτικών Joaquin “El Chapo” Guzman.

Ο γιος του El Chapo Jesus Alfredo Guzman Salazar απήχθη από ένοπλους αντίπαλης συμμορίας ενώ βρισκόταν στο καλύτερο εστιατόριο του Jalisco State στο Μεξικό. Τουλάχιστον 6 ένοπλοι, όπως φαίνεται στο βίντεο, έκαναν έφοδο στο La Leche και απήγαγαν με την απειλή όπλων 6 ανθρώπους τη Δευτέρα.

Στο βίντεο φαίνονται οι κινήσεις των ενόπλων που κινήθηκαν σε ένα τραπέζι όπου γιορτάζονταν γενέθλια, επιλέγοντας τους στόχους τους. Η τύχη του 29χρονου Jesus Alfredo Guzman Salazar παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.

Οι κρατικές αρχές έχουν επιβεβαιώσει πως ο ένας από τους απαχθέντες ήταν γιος του El Chapo και πιστεύουν απήχθη από μέλη του καρτέλ Jalisco New Generation. Δεν έχουν ωστόσο επιβεβαιώσει πληροφορίες που θέλουν να ήταν ανάμεσα στους απαχθέντες ένας ακόμα από τους γιους του διαβόητου βαρόνου.

Μετά την απαγωγή εντείνονται οι φόβοι για πόλεμο ανάμεσα στα συνδικάτα του εγκλήματος Sinaloa και Jalisco. Ο El Chapo, επικεφαλής του συνδικάτου του εγκλήματος Sinaloa, κρατείται σε φυλακή στο Μεξικό, στα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, μετά τη σύλληψή του τον Ιανουάριο και ενώ διέφευγε τους τελευταίους 7 μήνες.

Πηγή: RT

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε