Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η συγκλονιστική ιστορία των αγοριών που παραλύουν όταν πέφτει ο ήλιος [vid]

Η συγκλονιστική ιστορία των αγοριών που παραλύουν όταν πέφτει ο ήλιος [vid]

Μια σπάνια ασθένεια κάνει τον Mohammed και τον Abdul να παραλύουν με τη δύση του ηλίου. Η ζωή επιστρέφει στα δύο αδέρφια με τις πρώτες ακτίνες του ηλίου.

Έχοντας ήδη χάσει δύο αδέρφια από την ίδια ασθένεια, όλοι ελπίζουν να βρεθεί θεραπεία για να γιατρευτούν. Ενώ οι γονείς τους φοβούνται το χειρότερο, τα δύο αγόρια ηλικίας 9 και 13 ζουν μακριά από το σπίτι τους και υπό ιατρική παρακολούθηση, με τον Abdul Shoaib να θέλει απεγνωσμένα να γυρίσει πίσω γιατί του λείπει η μητέρα του.

Η αδερφούλα τους είναι καλά και φαίνεται πως η ασθένεια επηρεάζει μόνο τα αγόρια, με τους γιατρούς μετά από 300 διαφορετικές εξετάσεις να εκτιμούν ότι μπορεί να οφείλεται σε γενετικούς λόγους.

Ο κύριος λόγος πίσω από την εκτίμησή τους αυτή είναι ότι οι γονείς τους είναι πρώτα ξαδέρφια. Όπως σημειώνουν οι γιατροί, για κάθε 100 περιπτώσεις γενετικών διαταραχών στις ΗΠΑ αντιστοιχούν 400 στο Πακιστάν.

Αν και δεν είναι ακριβώς γνωστό τι προκαλεί την πάθηση, οι γιατροί εντόπισαν θετικά αποτελέσματα στις δοκιμές φαρμάκων. Τα δύο μικρά αγόρια ελπίζουν τώρα πως θα έχουν μια φυσιολογική ζωή με τη βοήθεια της θεραπείας.

Πηγή: Inthenow

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε