Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η τέφρα του Λάρι Χάγκμαν θα σκορπιστεί σε όλο τον κόσμο

Η τέφρα του Λάρι Χάγκμαν θα σκορπιστεί σε όλο τον κόσμο

 Η τέφρα του ηθοποιού Λάρι Χάγκμαν, που είχε ενσαρκώσει τον πιο διάσημο ‘κακό’ της μικρής οθόνης, τον θρυλικό JR Γιούιν στην σαπουνόπερα Ντάλας στη δεκαετία του ’80, θα διασκορπιστεί σε διάφορες τοποθεσίες του κόσμου, έπειτα από δύο ξεχωριστές τελετές, ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του.

«Βασικά, θα σκορπιστεί σε όλον τον κόσμο. Ο γιός του ταξιδεύει πολύ και γνωρίζω καλά ότι αυτό θα έδινε μεγάλη χαρά στον Λάρι Χάγκμαν», δήλωσε ο μάνατζέρ του, Τζον Καστόνια, στην τηλεοπτική εκπομπή Entertainment Tonight.

Ο Χάγκμαν, που ζούσε στην Καλιφόρνια, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών στο Νοσοκομείο Μέντικαλ Σίτι στο Ντάλας του Τέξας.

Οι τελετές, τις οποίες θα παρακολουθήσουν μόνον οι έχοντες τη σχετική πρόσκληση, στο Λος Άντζελες και το Ντάλας, θα γίνουν σε στενό οικογενειακό κύκλο το Σαββατοκύριακο.

Οι θαυμαστές του που θα θελήσουν να πουν το ύστατο χαίρε στον ηθοποιό θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν μία ειδική τελετή στο ράντσο Σάουθφορκ κοντά στο Ντάλας, όπου είχαν γυρισθεί τα περισσότερα επεισόδια της σαπουνόπερας. Το ράντσο θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό την Κυριακή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε