Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Η βασιλική οικογένεια… με σαχλά χριστουγεννιάτικα πουλόβερ [pic]

Η βασιλική οικογένεια… με σαχλά χριστουγεννιάτικα πουλόβερ [pic]

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκε η βασιλική οικογένεια… ή καλύτερα το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό, το οποία την “έντυσε”! Βέβαια, της φόρεσε άσχημα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ αλλά τουλάχιστον ήταν για καλό σκοπό.

Όλοι κατά καιρούς έχουμε πάρει σαν δώρο κάποιο σαχλό χριστουγεννιάτικο πουλόβερ το οποίο δεν φορέσαμε ποτέ. Ωστόσο, δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα φορούσαν παρόμοια πουλόβερ!

Βέβαια, οι υπεύθυνοι του μουσείου της Μαντάμ Τισό όχι μόνο το φαντάστηκαν αλλά το έκαναν και πράξη. Έτσι, έβαλαν ακόμη και στον βασιλικό σκύλο αυτά τα πουλόβερ με αφορμή την ημέρα «Save the Children’s Christmas Jumper Day» που είναι στις 16 Δεκεμβρίου και έχει ως σκοπό να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να φορέσουν τα αγαπημένα τους ανόητα πουλόβερ σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί και τα έσοδα της θα δοθούν στην οργάνωση που βοηθάει τα παιδιά για ένα υγιές ξεκίνημα.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα το μουσείο πήρε ειδική άδεια, ενώ τα βλέμματα όλων κέρδισαν ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton, οι οποίοι μοιράζονταν το ίδιο πλουλόβερ.

«Καθ’ όλη την εορταστική περίοδο οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν την βασιλική οικογένεια ντυμένους με τα πουλόβερ τους. Θα ενθαρρύνουμε όλους τους επισκέπτες να φωτογραφηθούν με την βασιλική οικογένεια βοηθώντας με τον τρόπο αυτό που το έχουν ανάγκη», είπε εκπρόσωπος του Μουσείου.

Πηγή: Time

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε