Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Η βασίλισσα Ελισάβετ εξώφυλλο στο Vanity Fair

Η βασίλισσα Ελισάβετ εξώφυλλο στο Vanity Fair

Εξώφυλλο στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Vanity Fair η βασίλισσα Ελισάβετ με τα 4 αγαπημένα της σκυλάκια Willow, Vulcan, Candy και Holly.

Η βασίλισσα Ελισάβετ φωτογραφήθηκε από τη διάσημη φωτογράφο Annie Leibovitz με αφορμή τα 90ά γενέθλιά της στο παλάτι Windsor. Είναι μια από τις φωτογραφίες που τράβηξε η Annie Leibovitz, με την προηγούμενη να κυκλοφορεί τον Απρίλιο και να ποζάρει με την οικογένειά της και τα δισέγγονά της πρίγκιπα Γεώργιο και πριγκίπισσα Σαρλότ.

“Το πιο συγκινητικό πράγμα σχετικά με αυτή τη φωτογράφηση είναι πως ήταν δική της ιδέα. Ήθελε να φωτογραφηθεί με τα εγγόνια και τα δισέγγονά της, τον άντρα της πρίγκιπα Φίλιππο, την κόρη της Άννα και τα σκυλιά της” δήλωσε η φωτογράφος στο Vanity Fair.

Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε κοσμήσει το εξώφυλλο του περιοδικού και πριν από 9 χρόνια, τον Ιούνιο του 2007, που είχε και πάλι φωτογραφηθεί από την Annie Leibovitz. Για το εξώφυλλο του περιοδικού έχουν φωτογραφηθεί ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Δούκισσα του Cambridge τον Αύγουστο του 2014, αλλά και η πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1985 και το 1997, δύο μήνες πριν από τον θάνατό της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε