Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Η βασίλισσα παίρνει τρένο με 54 λίρες και η Κέιτ σηκώνει ελικόπτερο 3.000 λιρών!

Η βασίλισσα παίρνει τρένο με 54 λίρες και η Κέιτ σηκώνει ελικόπτερο 3.000 λιρών!

Ένα ταξίδι με κοινό προορισμό αλλά δύο διαφορετικά μέσα για τη βασίλισσα Ελισάβετ και τη Δούκισσα του Cambridge δεν έμεινε ασχολίαστο από τα μέσα ενημέρωσης. Ειδικά όταν η βασίλισσα ταξίδεψε με τρένο και εισιτήριο 54,90 λιρών, ενώ το ελικόπτερο που σήκωσε η Κέιτ στοίχισε 3.000 λίρες στους φορολογούμενους!

Το κόστος για τη θέση της βασίλισσας ήταν για την αγορά εισιτηρίου πρώτης θέσης για ένα ταξίδι 1 ώρας και 40 λεπτών. Για τον ίδιο ακριβώς προορισμό η Κέιτ σήκωσε το βασιλικό ελικόπτερο την Κυριακή. Οι διαφορετικές επιλογές μέσων μετακίνησης των δύο γυναικών είναι σίγουρα αξιοσημείωτες.

Η 34χρονη Κέιτ παρακολούθησε τη λειτουργία για τον εορτασμό της 75ης επετείου των Air Training Corps ως Επίτιμη Air Commandant. Έγινε η πρώτη γυναίκα που παίρνει τον τίτλο μετά τη συνταξιοδότηση του πρίγκιπα Φίλιππου τον περασμένο μήνα. Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο Kensington Palace, όπου βρίσκεται η κατοικία του Γούιλιαμ και της Κέιτ, δίνοντας έτσι χρόνο στη Δούκισσα να αλλάξει πριν φύγει. Η πτήση των 110 μιλίων θα έπαιρνε 45 λεπτά, με το ελικόπτερο να απογειώνεται και πάλι για την επιστροφή της.

Από την άλλη πλευρά, η 89χρονη βασίλισσα επιβιβάστηκε στο τρένο των 10:54 από τον σταθμό King’s Lynn, τον πιο κοντινό στο Sandringham. “Είναι τιμή μου να χρησιμοποιεί το τρένο. Τη ρώτησα αν απόλαυσε τη διαμονή της στο Norfolk και μου απάντησε θετικά”, σημείωσε ο υπεύθυνος του σταθμού Graeme Pratt.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε