Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

ΗΠΑ – Debate: Αυτός είναι ο νικητής [pics, vids]

ΗΠΑ – Debate: Αυτός είναι ο νικητής [pics, vids]

Ποια Χίλαρι και ποιος Τραμπ. Ο πραγματικός νικητής του τρίτου και τελευταίου debate των αμερικανικών εκλογών έχει όνομα και επίθετο: Κρις Γουάλας!

Δεν είναι άλλος από τον δημοσιογράφο του Fox News, τιμημένο τρεις φορές με Emmy, Κρις Γουάλας, τον άνθρωπο που ανέλαβε το… δύσκολο έργο όχι μόνο να κάνει ερωτήσεις στους δυο υποψήφιους προέδρους αλλά και να τους βάλει σε… τάξη όταν ξέφευγαν.

Και κατά γενική ομολογία, τα κατάφερε περίφημα! Και τον Τραμπ έβαλε στη θέση του και τη Χίλαρι “μάλωσε” όταν πήγε να του… ξεγλιστρήσει από μια ερώτηση που της έκανε. Και ερωτήσεις για συγκεκριμένα θέματα έβαλε χωρίς να μπει σε «ροζ» λεπτομέρειες και άλλα τέτοια «πιπεράτα» που έχουν μονοπωλήσει την προεκλογική εκστρατεία.

Πριν δε μπουν στην αίθουσα οι δυο υποψήφιοι, ήταν ξεκάθαρος με το κοινό: δεν θα μιλάτε, δεν θα γελάτε, δεν θα χειροκροτάτε. Και όταν τον παράκουσαν, τα… άκουσαν κι εκείνοι!

Και γι’ αυτό η παρουσία του «αποθεώνεται» όχι μόνο από τους συναδέλφους του αλλά και από τους Αμερικανούς που είδαν το debate και έσπευσαν να κάνουν τα σχόλιά τους στα social media.

Ακόμα και ο Τραμπ που με όλους τους δημοσιογράφους που είχαν παραστεί στα προηγούμενα δυο debate κάτι κακό είχε να πει, τον Γουάλας τον αποκάλεσε δίκαιο. Κι ας τον “στρίμωξε” όταν τον ρώτησε για τη Συρία και ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος δεν τον άφηνε να ολοκληρώσει καν την ερώτησή του για το Χαλέπι.

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε