Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΗΠΑ: Εκτέλεσε μια δημοσιογράφο και έναν εικονολήπτη σε ζωντανή μετάδοση! ΒΙΝΤΕΟ

ΗΠΑ: Εκτέλεσε μια δημοσιογράφο και έναν εικονολήπτη σε ζωντανή μετάδοση! ΒΙΝΤΕΟ

– Ενα απίστευτο περιστατικό έγινε στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ
– Αγνωστος πυροβόλησε και σκότωσε δυο δημοσιογράφους κατά την διάρκεια ζωντανής μετάδοσης!
– Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη
– Ο ύποπτος για τη διπλή δολοφονία έχει αναγνωριστεί και πιστεύεται ότι είναι ένας δυσαρεστημένος νυν ή πρώην εργαζόμενος στον τηλεοπτικό σταθμό
– Τραγική ειρωνεία! Για την δημοσιογράφο ήταν η τελευταία μέρα της στην πρωινή εκπομπή!
– ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
– ΔΕΙΤΕ LIVE – ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ!

Μια δημοσιογράφος και ένας εικονολήπτης έπεσαν νεκροί στη Βιρτζίνια από πυρά που δέχθηκαν σήμερα, την ώρα που έπαιρναν συνέντευξη η οποία μεταδιδόταν απευθείας από το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο εργάζονταν.
Σύμφωνα με τις εικόνες που μαγνητοσκοπήθηκαν από τον εικονολήπτη του WDBJ7 πριν πέσει νεκρός, αρχικά ακούγονται πυροβολισμοί, η κάμερα πέφτει στο έδαφος και μαγνητοσκοπεί τα πόδια αυτού που πυροβολεί, ο οποίος σκοτώνει τη δημοσιογράφο από την οποία ακούστηκαν μόνο κραυγές.
Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
Ο γενικός διευθυντής του WDBJ7 Τζέφρι Μαρκς ανακοίνωσε τα ονόματα των θυμάτων: πρόκειται για τη ρεπόρτερ ‘Αλισον Πάρκερ και τον εικονολήπτη ‘Ανταμ Γουάρντ.
“Διαπιστώσαμε με τη βοήθεια της αστυνομίας και δικών μας εργαζομένων ότι η ‘Αλισον και ο ‘Ανταμ πέθαναν σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 06.45’ (τοπική ώρα) όταν ακούστηκαν πυρά”, δήλωσε ο Τζέφρι Μαρκς στο CNN.
“Δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα, δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο ύποπτος ή ο δολοφόνος”, πρόσθεσε αναφέροντας ότι νωρίτερα είχε συνομιλήσει με την αστυνομία της κομητείας Φράνκλιν.
Η ‘Αλισον Πάρκερ είχε αποφασίσει να γιορτάσει την τελευταία ημέρα της πρωινής αυτής εκπομπής, σύμφωνα με τον εργοδότη της. “Η ‘Αλισον είχε φέρει μπαλόνια. Ήταν η τελευταία της πρωινή εκπομπή και το γιορτάζαμε”, σύμφωνα με τον εργοδότη της.


Οι αρχές λένε ότι έχουν την πινακίδα του αυτοκινήτου του δράστη και ξέρουν το όνομά του! Ο άτυχος εικονολήπτης πριν αφήσει την τελευταία του πνοή κατάφερε να αποτυπώσει την εικόνα του δράστη!


Η μετάδοση διακόπηκε και όταν επέστρεψε στο στούντιο η παρουσιάστρια σε κατάσταση σοκ δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί.
Ο ένοπλος πυροβόλησε 6 ή επτά φορές σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του WDBJ.
Η άτυχη κοπέλα επρόκειτο να παντρευτεί.

Το τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο εργάζονταν η δημοσιογράφος και ο εικονολήπτης έχει συνεχή ροή ενημέρωσης.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Ο ύποπτος για τη διπλή δολοφονία έχει αναγνωριστεί και πιστεύεται ότι είναι ένας δυσαρεστημένος νυν ή πρώην εργαζόμενος στον τηλεοπτικό σταθμό όπου δούλευαν και τα θύματά του, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια Τέρι Μακόλιφ διαβεβαίωσε ότι η επίθεση εναντίον του 27χρονου εικονολήπτη Άνταμ Γουάρντ και της 24χρονης δημοσιογράφου Άλισον Πάρκερ δεν ήταν τρομοκρατική ενέργεια. “Είναι μια υπόθεση του κοινού ποινικού δικαίου. Η αστυνομία έχει αναγνωρίσει τον ύποπτο”, τόνισε ο κυβερνήτης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό WTOP.

Ο τηλεοπτικό σταθμός WTVR του Ρίτσμοντ –θυγατρική εταιρεία του CBS News– και το ραδιόφωνο WTOP ανέφεραν εξάλλου ότι ο ύποπτος επιβαίνει σε ένα όχημα και καταδιώκεται από την αστυνομία.

Ένας εκπρόσωπος του καναλιού, που ρωτήθηκε από το CNN αν είχε δεχτεί απειλές, είπε ότι “πότε-πότε λαμβάνουμε παλαβά μηνύματα ή κάτι τέτοιο και τα ελέγχουμε” αλλά, όπως υπογράμμισε “κανείς μας δεν θυμάται (μια απειλή) αυτού του είδους”.

“Δεν κρύβουμε το από πού μεταδίδουμε (τις ειδήσεις), ίσως θα έπρεπε να αρχίσουμε τώρα” είπε ο εκπρόσωπος του καναλιού.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε