Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 22 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ηackers ετοιμάζονται για μαζικές επιθέσεις εναντίον των ΗΠΑ, με αφορμή την μαύρη επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου!

Ηackers ετοιμάζονται για μαζικές επιθέσεις εναντίον των ΗΠΑ, με αφορμή την μαύρη επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.09.2011 | 16:06
Πρώτη δημοσίευση: 08.09.2011 | 16:06

Μία ομάδα χάκερ ανακοίνωσε οτι ετοιμάζεται να εξαπολύσει μαζικές επιθέσεις εναντίον μεγάλων εταιριών και όχι μόνο, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

Η ομάδα hackers, Team Poison,  σύμφωνα με ανακοίνωσή της, προειδοποιεί τις αμερικανικές αρχές να ετοιμάζονται για επιθέσεις στην τηλεπικοινωνιακή υποδομή της χώρας με αφορμή την 10η επέτειο της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους.

Συγκεκριμένα οι hackers απειλούν ότι στις 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσουν μία σειρά επιθέσεων σε κυβερνητικές ιστοσελίδες, καθώς και σε ιστοσελίδες επιχειρήσεων που παίζουν σημαντικό ρόλο στην οικονομική ζωή της χώρας.

Επίσης στην ανακοίνωσή τους καλούν όλους τους πολίτες να τηλεφωνούν διαρκώς σε όλες τις υπηρεσίες εκείνη τη μέρα, αφήνοντας μηνύματα όπως “Dear USA, your 9/11 is our 24/7, Sincerely. Iraq” ("Αγαπητές ΗΠΑ, η δική σας 9/11 είναι η δική μας καθημερινότητα (24/7). Ιράκ").

Οι hackers με αυτό τον τρόπο θέλουν να κάνουν  το τηλεφωνικό δίκτυο να καταρρεύσει σαν να έχει δεχθεί επίθεση DDOS.
 
Τέλος ο λόγος που η ομάδα των χάκερ αποφάσισε επιτεθεί κατά των ΗΠΑ αυτή την μέρα είναι επειδή θεωρεί ότι η επίθεση οργανώθηκε από τις ίδιες τις ΗΠΑ.




   Διαδώστε αυτό το άρθρο