Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ιερέας παραδέχθηκε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τρία αγόρια για 8 χρόνια!

Ιερέας παραδέχθηκε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τρία αγόρια για 8 χρόνια!
Ο 46χρονος, ο οποίος αναφέρθηκε ως Αντρέας Λ., παραδέχθηκε τις κατηγορίες σύμφωνα με τις οποίες κακοποιούσε τα αγόρια από το 2004. ΦΩΤΟ Sueddeutsche Zeitung
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.01.2012 | 21:38
Πρώτη δημοσίευση: 12.01.2012 | 21:38

Σάλος σε γερμανικό δικαστήριο όπου ένας καθολικός ιερέας παραδέχθηκε ότι κακοποιούσε σεξουαλικώς τρία αγόρια για πάνω από 8 χρόνια

  Ένας καθολικός ιερέας παραδέχθηκε σήμερα σε γερμανικό δικαστήριο ότι κακοποιούσε σεξουαλικώς τρία αγόρια για περισσότερα από οκτώ χρόνια, μεταξύ των οποίων ένα αγόρι το οποίο προετοίμαζε για την πρώτη του Θεία Κοινωνία και δύο αδέλφια κατά τη διάρκεια ταξιδιών σε διάφορα μέρη όπως η Ντίσνεϊλαντ στο Παρίσι.

    Ο 46χρονος, ο οποίος αναφέρθηκε ως Αντρέας Λ., παραδέχθηκε τις κατηγορίες σύμφωνα με τις οποίες κακοποιούσε τα αγόρια από το 2004.

    "Το χειρότερο είναι ότι εκμεταλλεύθηκε την εμπιστοσύνη τους", δήλωσε ο εισαγγελέας στην κεντρική πόλη Μπράουνστσβεϊγκ, Κλάους Ζίχε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sueddeutsche Zeitung.

    Ο ιερέας, ο οποίος συνελήφθη το προηγούμενο καλοκαίρι, κάλυπτε το πρόσωπό του με ένα φάκελο μέσα στη δικαστική αίθουσα.

    Παρόμοια περιστατικά έχουν πλήξει τη ρωμαιοκαθολική εκκλησία της Γερμανίας τα τελευταία χρόνια, αναγκάζοντάς την να ξεκινήσει ανεξάρτητες έρευνες ακόμη και για υποθέσεις του 1945.

   Διαδώστε αυτό το άρθρο