Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ηλικιωμένος ξέχασε 5.000 στο ΑΤΜ και του τα επέστρεψαν!

Ηλικιωμένος ξέχασε 5.000 στο ΑΤΜ και του τα επέστρεψαν!

Έγινε και αυτό αλλά όπως είναι αναμενόμενο όχι στην Ελλάδα! Ένας Σουδός συνταξιούχος έκανε ανάληψη τη σύνταξη του από τραπεζικό μηχάνημα και ξέχασε όλο το ποσό.

Ο 37χρονος Νταβίντ Ρουασό ένας Γάλλος ντισκ τζόκεϊ που πλέον έχει εγκατασταθεί στο Γκέβλε, στα ανατολικά της χώρας, διηγήθηκε στην τοπική εφημερίδα Γκέφλε Ντάγκμπλαντ πως βρήκε στην έξοδο των χρημάτων του μηχανήματος μία δεσμίδα χαρτονομισμάτων ύψους 5.000 κορωνών, όταν πήγε να κάνει ανάληψη από την τράπεζα.

Η απόδειξη βρισκόταν επίσης στην αντίστοιχη σχισμή, δείχνοντας πως είχε γίνει ανάληψη σύνταξης. Ο Ρουασό ενημέρωσε αμέσως τις υπηρεσίες της τράπεζας, στην οποία ανήκε το μηχάνημα ανάληψης, και αυτές «μέσα σε δύο ημέρες εντόπισαν τον πελάτη», υπογράμμισε ο ίδιος.

Τα χρήματα αποδόθηκαν την Παρασκευή στον ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος μάλιστα πρότεινε να πληρώσει εύρετρα στον ‘σωτήρα’ του. Έπειτα από διαπραγματεύσεις, ο ‘καλός Σαμαρείτης’ δέχθηκε να αποζημιωθεί με ένα γλυκό.

Στην ιστοσελίδα του στα αγγλικά, το δημόσιο δίκτυο ραδιοφωνίας SR αποδίδει στον Ρουασό τον χαρακτηρισμό του «τοπικού ήρωα».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε