Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ήρεμα ήρεμα δεν είμαι τρομοκράτης…

Ήρεμα ήρεμα δεν είμαι τρομοκράτης…

 

Τον πέρασαν για τρομοκράτη και τον πήραν σηκωτό αλλά τελικά ο άνθρωπος το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν….

 

ένα τσιγάρο. Έτσι ακριβώς. Ένας επιβάτης της πτήσης της China Southern συνελήφθη τελικά για κάπνισμα και όχι για απόπειρα εμπρησμού όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.
 
Εκπρόσωπος της τοπικής κυβέρνησης της κινεζικής επαρχίας Ζινγκζιάνγκ διέψευσε τις προηγούμενες αναφορές για σύλληψη από την αστυνομία δύο επιβατών με τον έναν να κατηγορείται ότι προσπαθήσει να βάλει φωτιά στο χαρτί στην τουαλέτα αεροσκάφους της πτήσης CZ6939 από την πρωτεύουσα της περιοχής Ουρούμτσι προς την πόλη Γουχάν στην κεντρική Κίνα. Μετά τον συναγερμό για φωτιά, το αεροσκάφος επέστρεψε στο Ουρούμτσι.
 
«Μόνον ένα άτομο συνελήφθη επειδή κάπνιζε στην τουαλέτα και όχι γιατί προσπάθησε να βάλει φωτιά στο χαρτί, όπως μεταδόθηκε πριν. Το δεύτερο άτομο απομακρύνθηκε από την αστυνομία επειδή ταξίδευε παρέα με το πρώτο», τονίζει ο Χου Χανμίν στην εφημερίδα Κινεζική Ημερησία.
 
Η αστυνομία ανέκρινε έναν άνδρα και μία γυναίκα, οι οποίοι ταξίδευαν μαζί στο αεροσκάφος Μπόινγκ 737-700, τονίζει η εφημερίδα. Ένας από αυτούς παραβίασε το νόμο που απαγορεύει το κάπνισμα εντός του αεροσκάφους και καταδικάσθηκε σε 15ήμερη κράτηση και πρόστιμο 1000 γιουάν (150 δολάρια), σύμφωνα με το γραφείο δημόσιας ασφάλειας της Ζινζιάνγκ. 
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε