Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ισλαμιστές απειλούν με τρομοκρατικά χτυπήματα την Γερμανία!

Ισλαμιστές απειλούν με τρομοκρατικά χτυπήματα την Γερμανία!

Μια ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σήμερα σε έναν ιστότοπο που χρησιμοποιείται συνήθως από την Αλ Κάιντα απειλεί τη Γερμανία με τρομοκρατικά χτυπήματα που θα γίνουν από “έναν άλλο Μοχάμεντ Μεράχ” στην καρδιά του Βερολίνου, αν δεν απελευθερωθεί μια ισλαμίστρια.

 Η ανακοίνωση, η οποία δεν φέρει καμία υπογραφή, επαναλαμβάνει την απαίτηση που διατυπώθηκε στα τέλη Μαρτίου από την Αλ-Κάιντα στο Ισλαμικό Μάγρεμπ (AQIM), η οποία έχει ανακοινώσει ότι κρατά ένα Γερμανό μηχανικό, που απήχθη στη Νιγηρία στις 25 Ιανουαρίου και απαιτεί την απελευθέρωση μιας “Μουσουλμάνας” που είναι φυλακισμένη στη Γερμανία για να τον αφήσει ελεύθερο.

    Το κείμενο απευθύνεται στην “γηραιά κυρία (Ανγκελα ) Μέρκελ” και της ζητά “να πάρει μάθημα από αυτό που συνέβη στη Γαλλία (…) και να απελευθερώσει αμέσως την Ουμ Σέιφ Αλα αλ Ανσαρίγια, πρίν αιφνιδιαστεί από έναν άλλο Μοχάμεντ Μεράχ στην καρδιά του Βερολίνου”.

    Η ανακοίνωση βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα Shumukh al islam, ένα σημαντικό διαδικτυακό φόρουμ, που διακινεί τις ανακοινώσεις της Αλ Κάιντα, και στο οποίο δεν υπήρχε πρόσβαση εδώ και αρκετές ημέρες, πιθανώς λόγω μιας επίθεσης στον κυβερνοχώρο, σύμφωνα με αναλυτές.

    “Ο Μοχάμεντ Μεράχ δεν είναι νεκρός, βρίσκεται στη Γερμανία, τη Βρετανία, την Αμερική και όλες τις χώρες που είναι εχθρικές προς το Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους”, τονίζεται στην ανακοίνωση

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε