Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ιταλός ευρωβουλευτής καταγγέλλει την ΕΕ ότι... καλύπτει τα UFO!

Ιταλός ευρωβουλευτής καταγγέλλει την ΕΕ ότι... καλύπτει τα UFO!
ΦΩΤΟ REUTERS
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.07.2010 | 18:08
Πρώτη δημοσίευση: 07.07.2010 | 18:08

Συστηματική συγκάλυψη πληροφοριών που αφορούν στα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα, δηλαδή τα UFO, καταγγέλλει ο Μάριο Μποργκέζιο!

Ο Ιταλός ευρωβουλευτής συγκεντρώνει τώρα υπογραφές για να δημοσιοποιήσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες. «Πιστεύω ότι, σύμφωνα με την αρχή της διαφάνειας, οι χώρες-μέλη της ΕΕ έχουν χρέος να δημοσιοποιήσουν και να καταστήσουν διαθέσιμα για όλους τα επιστημονικά δεδομένα για τα ΑΤΙΑ, τα οποία σήμερα αποκρύπτονται εν μέρει ή καθ΄ολοκληρία» τόνισε ο Ιταλός ευρωβουλευτής σε δηλώσεις του στο Associated Press.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να δημιουργηθεί ένα ευρωπαϊκό αρχείου τύπου X Files, να συγκεντρωθούν εκεί οι αναφορές αυτές και εν συνεχεία να εξεταστούν από ειδικευμένο επιστημονικό κέντρο.

Τα τελευταία χρόνια, πάντως, και η Γαλλία και η Βρετανία δημοσιοποιούν μέσω διαδικτύου τις αναφορές για UFO. Από τα στοιχεία αυτά δεν προκύπτει καμία ένδειξη για... επισκέψεις από εξωγήινους.

Ο Μποργκέζιο ζητά τη στήριξη των μελών του Ευρωκοινοβουλίου, αλλά μόνο 18 εξ αυτών έχουν ανταποκριθεί στο αίτημά του, από το σύνολο των 739 ευρωβουλευτών.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο