Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ιταλός ευρωβουλευτής καταγγέλλει την ΕΕ ότι… καλύπτει τα UFO!

ΦΩΤΟ REUTERS

Συστηματική συγκάλυψη πληροφοριών που αφορούν στα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα, δηλαδή τα UFO, καταγγέλλει ο Μάριο Μποργκέζιο!

Ο Ιταλός ευρωβουλευτής συγκεντρώνει τώρα υπογραφές για να δημοσιοποιήσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες. «Πιστεύω ότι, σύμφωνα με την αρχή της διαφάνειας, οι χώρες-μέλη της ΕΕ έχουν χρέος να δημοσιοποιήσουν και να καταστήσουν διαθέσιμα για όλους τα επιστημονικά δεδομένα για τα ΑΤΙΑ, τα οποία σήμερα αποκρύπτονται εν μέρει ή καθ΄ολοκληρία» τόνισε ο Ιταλός ευρωβουλευτής σε δηλώσεις του στο Associated Press.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει να δημιουργηθεί ένα ευρωπαϊκό αρχείου τύπου X Files, να συγκεντρωθούν εκεί οι αναφορές αυτές και εν συνεχεία να εξεταστούν από ειδικευμένο επιστημονικό κέντρο.

Τα τελευταία χρόνια, πάντως, και η Γαλλία και η Βρετανία δημοσιοποιούν μέσω διαδικτύου τις αναφορές για UFO. Από τα στοιχεία αυτά δεν προκύπτει καμία ένδειξη για… επισκέψεις από εξωγήινους.

Ο Μποργκέζιο ζητά τη στήριξη των μελών του Ευρωκοινοβουλίου, αλλά μόνο 18 εξ αυτών έχουν ανταποκριθεί στο αίτημά του, από το σύνολο των 739 ευρωβουλευτών.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε