Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ήθελε να εκδικηθεί την ερωμένη του άντρα της και της έκλεψε το γατί!

Ο γυναικείος ανταγωνισμός δεν έχει όρια. Το ίδιο και η ζήλια. Τρανό παράδειγμα σύζυγος βουλευτή, που διέρρηξε το σπίτι της ερωμένης του άντρα της για να κλέψει το… γατάκι της.

Η Κριστίν Χέμινγκ, η σύζυγος του βουλευτή των Φιλελεύθερων Δημοκρατών Τζον Χέμινγκ, ο οποίος εκλέγεται στο Μπέρμινχαμ της κεντρικής Αγγλίας, κατηγορείται ότι διέρρηξε το σπίτι της Έμιλι Κοξ, ερευνήτριας με την οποία ο βουλευτής απέκτησε ένα παιδί το 2005.

Η διάρρηξη φέρεται ότι σημειώθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου. Η 52χρονη, αφού εμφανίστηκε στο δικαστήριο, αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση και θα εμφανιστεί και πάλι στο δικαστήριο του Μπέρμινχαμ στις 16 Δεκεμβρίου.

Ο Τζον Χέμινγκ, την ίδια στιγμή, ασχολείται με την τύχη του άμοιρου γατιού. Στο blog του μάλιστα ανήρτησε μία φωτογραφία της γάτας, που ονομάζεται Beauty και ζήτησε από όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του να επικοινωνήσει μαζί του στη Βουλή των Κοινοτήτων.

«Έχω περάσει πολύ καιρό αναζητώντας το γατάκι και υπάρχει αμοιβή για την ασφαλή επιστροφή του, είπε ο Χέμινγκ. Ο αδελφός της ο Twinkle την ζητάει», έγραψε…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε