Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ήθελε να ξεπεράσει τον Χουντίνι και παραλίγο να πεθάνει

Ήθελε να ξεπεράσει τον Χουντίνι και παραλίγο να πεθάνει

Ένα βήμα πριν τον θάνατο μπροστά στα μάτια των θεατών βρέθηκε ο Antony Britton που ήθελε να ξεπεράσει τον Harry Houdini.

Ήταν ο τρίτος τα τελευταία 100 χρόνια που προσπάθησε το “Buried Alive” και παραλίγο να χάσει τη ζωή του μπροστά στα έντρομα μάτια του κοινού.


Αφού τον έθαψαν δεμένο με χειροπέδες ξεκίνησε η προσπάθειά του να βγει να βει στην επιφάνεια. Η ώρα περνούσε και οι συνεργάτες του τον έβγαλαν κάτω από τη γη αναίσθητο μετά από 9 λεπτά.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο ασθενοφόρο που βρισκόταν στο σημείο όπου του χορηγήθηκε οξυγόνο για να επανέλθει. Γλίτωσε μπροστά στο έντρομο ακροατήριο με ένα ραγισμένο πλευρό και αρκετές μικρές γρατζουνιές.

“Παραλίγο να πεθάνω. Βρέθηκε λίγα μόλις δευτερόλεπτα μακριά από τον θάνατο. Ήταν τρομακτικό. Μπορούσα να αισθανθώ να χάνω τις αισθήσεις μου και δεν υπήρχε τίποτα που μπορούσα να κάνω. Πέθαινα. Τα έδωσα όλα αλλά δεν ήταν η μέρα μου.Όλοι όμως ήταν σε ετοιμότητα”.

Η μεγαλύτερη του απογοήτευση ήταν όταν ανακάλυψε πως βρισκόταν μόνο δύο πόδια από την επιφάνεια της γης όταν χρειάστηκε να διασωθεί.


Στο κόλπο που επιχείρησε είχαν αποτύχει ο θρυλικός Χάρι Χουντίνι το 1915 και ο Alan Alan το 1949. Και τότε οι δύο άντρες σώθηκαν από την ομάδα συνεργατών τους.



Πηγή:
Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε