Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ήθελε να τους δει να κάνουν έρωτα – Πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Από υπερβολική δόση έκσταση πέθανε ο Jordan Gratwick που είχε καλέσει ένα ζευγάρι στο υπερπολυτελές σπίτι του για να τους δει να κάνουν έρωτα. Ο 26χρονος άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα και κατέρρευσε στον κήπο.

Το μοντέλο βρισκόταν στο σπίτι με τους Laima Sinka και Brandon Hersey που γνώρισε για πρώτη φορά εκείνο το βράδυ σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Τους κάλεσε σπίτι του στο Hampshire και έφυγαν μαζί τα ξημερώματα.

Όταν πήγαν σπίτι, η Laima Sinka είπε ότι τη ρώτησε αν θα μπορούσε να τη δει να κάνει έρωτα με τον φίλο της και άρχισε να την αγγίζει. Τότε ο φίλος της του είπε να μην αγγίζει και βγήκαν στον κήπο να μιλήσουν. “Ο Jordan στεκόταν στην πόρτα. Ήθελα να φύγω αλλά ο Jordan με απέτρεψε. Φαίνεται πως δεν άκουγε. Έπιασε τον Brandon από τον λαιμό. Ήταν πολύ τρομακτικό γιατί πίστευα ότι θα τον σκοτώσει και θα με βιάσει”.

Οι δύο άντρες βγήκαν προς τα έξω όταν τελικά ο Jordan Gratwick έπεσε στο έδαφος. “Απλά κοίταζε τα μάτια μου και δεν ανταποκρινόταν. Πήρα τα χέρια του από πάνω μου και έφυγε. Λίγο αργότερα έπεσε κάτω. Πήγα να τον βοηθήσω. Είχε μελανιάσει και έβγαζε αφρούς από το στόμα”, δήλωσε ο Brandon Hersey.

Αμέσως η Laima έτρεξε στο σπίτι και ξύπνησε τον πατέρα του 26χρονου για να βοηθήσει μέχρι να φτάσουν οι διασώστες. Δεν κατάφεραν όμως να τον σώσουν. Από τις εξετάσεις προέκυψε ότι είχε υπήρχε μεγάλη ποσότητα MDMA στο αίμα του. Η κοπέλα του 26χρονου Elizabeth Reynolds κατέθεσε πως έπαιρνε διάφορα στεροειδή και είχε ραντεβού για να τον βοηθήσουν με το πρόβλημα αλκοολισμού.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε