Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ιβάνκα Τραμπ: Σε ρόλο Πρώτης Κυρίας! Τι λέει για τις φήμες που οργιάζουν! [vids]

Ιβάνκα Τραμπ: Σε ρόλο Πρώτης Κυρίας! Τι λέει για τις φήμες που οργιάζουν! [vids]

Με τη Μελάνια Τραμπ να παραμένει με τον 10χρονο γιο της Μπάρον στη Νέα Υόρκη ενώ ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, οι φήμες οργιάζουν πως έχει αναλάβει καθήκοντα Πρώτης Κυρίας η κόρη του Ιβάνκα.

Ήταν την Τρίτη που ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ πέταξε μαζί με την κόρη του Ιβάνκα στο Delaware για να αποτίσει φόρο τιμής στον William Owens, μέλος της SEAL Team, που έχασε τη ζωή του στην Υεμένη μετά την πρώτη στρατιωτική επιδρομή υπό την προεδρία του. Ο γραμματέας Τύπου του Λευκού Τύπου Sean Spicer μίλησε για την επιδρομή την Τετάρτη και παραδέχτηκε ότι δεν ήταν 100% πετυχημένη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ πέταξε με την κόρη του Ιβάνκα στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας όπου έφτασε η σορός του 36χρονου μέλους της SEAL Team. O Owens σκοτώθηκε σε στρατιωτική επιδρομή που οι αξιωματούχοι παραδέχτηκαν ότι σχεδόν όλα πηγάν στραβά.

Αυτή όμως η εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ με την κόρη του και το γεγονός πως η Μελάνια Τραμπ δεν θα μετακομίσει ακόμα στην Ουάσιγκτον φούντωσε τις εικασίες περί καθηκόντων Πρώτης Κυρίας για την Ιβάνκα Τραμπ. Η ίδια βέβαια η Ιβάνκα Τραμπ απάντησε στις φήμες σε συνέντευξή της στο ABC News. “Υπάρχει μόνο μία Πρώτη Κυρία και η Μελάνια θα είναι μια απίστευτη Πρώτη Κυρία. Είναι ένα αξιόλογο πρόσωπο”, υπογράμμισε σε συνέντευξή της.

Βέβαια αξίζει να θυμηθούμε την αντίδραση της Μελάνια Τραμπ και πώς το χαμόγελο πάγωσε στα χείλη της στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ όταν συνειδητοποίησε πως γύρισε για να μιλήσει στην κόρη του και όχι στην ίδια!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε